TOKHIT, aplicație dezvoltată de un startup românesc, susține că a atras o finanțare de 100 de milioane de dolari

TOKHIT, aplicație dezvoltată de un startup românesc, susține că a atras o finanțare de 100 de milioane de dolari
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 feb 2023

TOKHIT, aplicație de Social Network bazată pe Gaming, A.I. și Blockchain, dezvoltată de un startup românesc, susține că ar fi atras o finanțare de 100 de milioane de dolari de la "un fond internațional de investiții", neindicat în anunțul public. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Capitalizarea proiectului este prezentată ca fiind realizată de către "TOKHIT Switzerland, parte a grupului ODAS",  care   devine   astfel  și entitatea  principală  care va coordona toate  operațiunile de dezvoltare și promovare la nivel global.

Tranzacție - Incrys preia furnizorul de servicii IT Usource din Cluj CITEȘTE ȘI Tranzacție - Incrys preia furnizorul de servicii IT Usource din Cluj

Fondurile invocate sunt prezentate ca urmând să fie folosite pentru a dezvolta aplicația, pentru a consolida expansiunea globală și a atinge obiectivele internaționale în ceea ce privește creșterea numărului de utilizatori precum și pentru a susține listarea pe platformele crypto.

Andrei Ureche este Fondator și CEO TOKHIT. 

 TOKHIT APP S.R.L, cu sediul în Cluj-Napoca, este pe piață din aprilie 2021, fiind controlată dde Andrei Ureche (85%) și firma Safe Invest Tech din Cluj, conform termene.ro.

Safe Tech Invest a avut în 2021, ultimul an raportat, afaceri de 9,3 milioane lei și o pierdere de peste 3,2 milioane lei, cu doar 2 angajați. Firma a fost înființată la finele anului 2020.

viewscnt
Afla mai multe despre
tokhit
finantare