Tranzacție - Gigantul Accenture preia afacerea din România a furnizorului de servicii IT Trivadis

Tranzacție - Gigantul Accenture preia afacerea din România a furnizorului de servicii IT Trivadis
scris 2 iul 2021

Gigantul Accenture, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de outsourcing și consultanță în management, cu venituri anuale de peste 44 de miliarde de dolari, preia furnizorul de servicii IT Trivadis, inclusiv afacerea din România.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Trivadis, fondată în 1994 și având sediul central în Elveția, are 710 angajați în România, Elveția, Germania, Austria și Danemarca. Aceștia se vor alătura acum echipei Accenture Data & AI din cadrul grupului Accenture Cloud First.

Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România CITEȘTE ȘI Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România

Trivadis este specializată în implementarea de platforme și soluții care permit furnizarea și utilizarea automatizată a datelor.

În România, Trivadis, sucursală lansată în urmă cu doi ani, a avut în 2019, conform utimelor date raportate, afaceri de circa 2 milioane lei și o pierdere de aproape 1 milion de lei, cu 15 angajați, relevă date analizate de Profit.ro.

Gebruder Weiss face încă un pas spre digitalizare și lansează și în România portalul myGW dedicat clienților CITEȘTE ȘI Gebruder Weiss face încă un pas spre digitalizare și lansează și în România portalul myGW dedicat clienților

Trivadis are doi CEO, Ana Campos și Gerald Klump.

Tranzacție - Gigantul Accenture preia afacerea din România a furnizorului de servicii IT Trivadis

Accenture are peste 2.700 de angajați în România, în București, Brașov, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Iași și Timișoara.

Compania furnizează servicii și soluții în domenii precum consultanță, digital, tehnologie și operațiuni.

Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program CITEȘTE ȘI Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program

La nivel mondial, Accenture este prezentă cu aproximativ 530.000 de angajați în peste 120 de țări. Compania, listată la bursa din New York, are sediul central în Dublin, Irlanda, și venituri anuale de peste 44 de miliarde de dolari, având clienți precum SAP, Microsoft, Oracle, Salesforce, Workday.

viewscnt
Afla mai multe despre
accenture
gianrodolfo tonielli