Tranzacție rapidă: Edenred a cumpărat Benefit Online

Tranzacție rapidă: Edenred a cumpărat Benefit Online
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 iul 2019

Furnizorul de carduri și tichete de masă Edenred a cumpărat Benefit Online, una dintre cele mai mari platforme de beneficii extrasalariale flexibile din România, fondată cu 6 ani în urmă de antreprenorii Adrian Sârbu și Stelian Bogza. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Benefit Online are astăzi circa 100.000 de utilizatori activi, din peste 250 de companii client din diverse industrii, precum IT & software, producție, servicii financiare, call-center & shared services sau servicii.

EXCLUSIV Un mare operator european vrea parcarea subterană a Pieței Dorobanți din Capitală CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Un mare operator european vrea parcarea subterană a Pieței Dorobanți din Capitală

În urma tranzacției,  brandul Benefit Online va continua să se dezvolte cu aceeași echipă de management și operațională, beneficiind în plus de resursele de inovație, tehnologie și suport comercial ale Grupului Edenred. 

Tranzacție rapidă: Edenred a cumpărat Benefit Online

Edenred este lider în soluții tranzacționale și beneficii extra-salariale și în România, unde peste 35.000 de companii acordă tichete de masă emise de companie.

EXCLUSIV Ionuț Nedea, proprietarul agenției litoralulromanesc.ro, și Anca Nedea, fostă șefă a turismului românesc și manager la hotelurile lui Copos și Hagi, cumpără un hotel pe litoral CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Ionuț Nedea, proprietarul agenției litoralulromanesc.ro, și Anca Nedea, fostă șefă a turismului românesc și manager la hotelurile lui Copos și Hagi, cumpără un hotel pe litoral

Angajații beneficiari de carduri de masă Edenred în România au realizat în 2018 peste 31,64 milioane de tranzacții cu cardurile de masă la comercianții parteneri, iar peste 80% dintre acestea au fost contactless.

Grupul Edenred este  liderul mondial în soluții tranzacționale pentru companii, angajați și comercianți, cu un volum de business de 28 miliarde euro generat în 2018, din care 80% prin soluții digitale.

viewscnt
Afla mai multe despre
edenred
benefit online