Confirmare: Un nou lanț de cafenele intră astăzi în România

Confirmare: Un nou lanț de cafenele intră astăzi în România
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 22 iun 2018

Lanțul de cafenele Esquires Coffee intră astăzi pe piața din România cu o franciză, prima unitate urmând să fie deschisă în Veranda Mall din București. Intrarea lanțului a fost anunțată de Profit.ro de la finele anului trecut ca fiind pregătită.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Lanțul a fost lansat în 1993 și s-a concentrat în principal asupra pieței din Marea Britanie și Irlanda, acceptând însă și extinderea pe alte piețe în sistem de franciză.

În România, franciza este deținută de omul de afaceri Cristian Ștefănescu. Acesta vrea să deschidă 40 de cafenele în următorii ani, a doua cafenea urmând a fi inaugurată în Centrul Vechi al Capitalei.

Esquires Coffee a fost fondat în Vancouver de către Doug Williamson și Gary Buckland, iar la acest moment lanțul deține peste 130 de cafenele, în Marea Britanie, Irlanda, Canada, China, Qatar, Australia, Arabia Saudită, Kuweit.

România, cea mai ridicată rată anuală a inflației din Uniunea Europeană în luna mai CITEȘTE ȘI România, cea mai ridicată rată anuală a inflației din Uniunea Europeană în luna mai

Ultima piață pe care a intrat compania este cea din Pakistan.

Pe piața din România, tot în franciză, operează deja lanțuri precum Starbucks, Gloria Jeans, Columbus, 5 to Go, The Coffee Shop.

viewscnt
Afla mai multe despre
esquires coffee
veranda mall