Tranzacție: Skylotec cumpără afacerea din România a Climbing Technology, cel mai mare producător de carabiniere pentru alpinism din Europa

Tranzacție: Skylotec cumpără afacerea din România a Climbing Technology, cel mai mare producător de carabiniere pentru alpinism din Europa
scris 8 iul 2021

Producătorul german de echipamente pentru alpinism Skylotec, printre principalii furnizori de sisteme de siguranță la înălțime, a achiziționat compania italiană Aludesign (Climbing Technology), cel mai mare producător de carabiniere din Europa, cu fabrică și în România, la Deva.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Skylotec a semnat un acord pentru preluarea Climbing Technology, brand sub care operează Aludesign, inclusiv subsidiara românească Securit Grup SRL, indică date analizate de Profit.ro.

Înființată la Deva în 2004, Securit Grup execută lucrări de anodizare a aluminiului și de montaj, având circa 110 angajați.

Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program CITEȘTE ȘI Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program

Afacerile companiei au crescut cu în 2020, la aproape 11,8 milioane de lei, în timp ce profitul net s-a triplat, de la 1,05 milioane la 3,17 milioane de lei.

În Italia, Aludesign deține o fabrică în provincia Bergamo, cu peste 100 de angajați, unde produce echipament pentru alpinism și escaladă, precum și pentru industrie (alpinism utilitar și lucru la înălțime, salvări și intervenții verticale).

Achiziția Aludesign și a Securit Deva crește la 7 numărul unităților de producție deținute de Skylotec. 

Gebruder Weiss face încă un pas spre digitalizare și lansează și în România portalul myGW dedicat clienților CITEȘTE ȘI Gebruder Weiss face încă un pas spre digitalizare și lansează și în România portalul myGW dedicat clienților

Compania germană, o afacere de familie fondată de Eduard Kaufmann în 1947, este deținută în prezent de familia antreprenorului Wolfgang Rinklake.

Cu sediul la Neuwied, Skylotec se numără printre liderii mondiali în domeniile care au ca prioritate siguranța la înălțime, fiind unul dintre principalii producători de echipamente de protecție personală împotriva căderilor și de sisteme de siguranță pentru sport și industrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
skylotec
aludesign
climbing technology
carabiniere alpinism
escalada
catarare
echipament catarare
securit deva
securit grup
anodizare aluminiu