Airbnb va verifica toate cazările din cadrul platformei

Airbnb va verifica toate cazările din cadrul platformei
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 nov 2019

După ce au fost împușcați 5 oameni la o petrecere de Halloween organizată într-o casă din California închiriată de pe Airbnb, compania americană anunță că va realiza verificarea individuală a tuturor proprietăților înregistrate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare.

Toate cele 7 milioane de proprietăți înregistrate în cadrul platformei vor fi verificate de Airbnb. Se are în vedere acuratețe imaginilor postate pe site, corectitudinea descrierii și a adresei, curățenia, facilitățile oferite și alte aspecte de acest gen.

Unitățile care îndeplinesc standardele companiei vor avea afișată o etichetă vizibilă începând cu 15 decembrie 2020.

Xerox ia în calcul preluarea gigantului american HP, într-o tranzacție de peste 27 miliarde dolari CITEȘTE ȘI Xerox ia în calcul preluarea gigantului american HP, într-o tranzacție de peste 27 miliarde dolari

În plus, Airbnb promite că va oferi altă variantă sau va refinanța clienții care închiriază cazări ce nu corespund descrierilor de pe site.

De asemenea, va fi înființat un 24/7 Neighbor Hotline, o linie telefonică pe care clienții o pot folosi în orice moment pentru a lua legătura oricând cu un angajat al companiei pentru a-i raporta eventualele probleme.

Airbnb este evaluată la 31 de miliarde de dolari după cea mai recentă rundă de finanțare și urmează să se listeze la bursă anul viitor.

viewscnt
Afla mai multe despre
airbnb
cazare