Avertisment oficial: Turismul în Mamaia s-a manelizat. "Să nu mai vindem salam în Mamaia pe timp de vară!"

Avertisment oficial: Turismul în Mamaia s-a manelizat. "Să nu mai vindem salam în Mamaia pe timp de vară!"
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 mar 2021

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a atenționat că turismul în stațiunea Mamaia s-a "manelizat" și că acesta ar trebui să fie civilizat și să fie respectată legea.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Există un comandament Litoral 2021, cu un regulament în care am implicat toate instituțiile din oraș, pentru că vrem ca într-adevăr turismul în Mamaia... Eu cred că încă mai avem turism, sunt unii sceptici care spun că nu mai avem turism, că Mamaia nu mai este stațiune, eu cred că încă mai avem turism. Turismul pe timp de vară să se desfășoare civilizat, turismul în Mamaia s-a manelizat, el trebuie să fie civilizat și într-adevăr acolo trebuie să opereze cei care au hoteluri, restaurante, dar în condiții civilizate și cu respectarea legii”, a declarat Vergil Chițac.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

Întrebat dacă se vor închide magazine în Mamaia, primarul Constanței a răspuns: "Nu se vor închide magazinele, trebuie să respectăm hotărârea de Guvern. (...) Lăsați-ne să luăm o decizie, să nu comunic o decizie care e în procesare, ar însemna să mă antepronunț. (...) Am spus atât și mi se pare de bun simț, să nu mai vindem salam în Mamaia pe timp de vară", scrie News.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
turism
mamaia