Bucureștenii și constănțenii, cei mai mari amatori de vacanțe pe vase de croazieră. Spre ce destinații se îmbarcă

Bucureștenii și constănțenii, cei mai mari amatori de vacanțe pe vase de croazieră. Spre ce destinații se îmbarcă
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 feb 2018

Luna ianuarie a consemnat o cerere mare de vacanțe pe vase de croazieră din partea românilor, în top fiind bucureștenii și constănțenii, cele mai căutate croaziere fiind în Marea Mediterană, urmate de cele din Țările Nordice (Fiorduri) și Baltice, cu Sankt Petersburg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Peste 50% din clienții noștri care călătoresc pe vase de croazieră provin din București și Constanța. Surprinderea nu este mare, Bucureștiul e o piață imensă cu peste 3 milioane de locuitori, iar Constanța are o clasă mijlocie destul de dezvoltată plus specificul marinăresc și afinitatea locuitorilor pentru mare. De altfel, sudul țării este fruntaș la călătoriile și vacanțele în croaziere”, spun reprezentanții Fortuna Business Travel, din București. 

Peste 80 % din rezervări reprezintă pachete complete cu zboruri incluse din București și transferuri, unde tarifele încep de la 1.300 euro/pers în cabină interioară, cu taxe de aeroport și portuare incluse pentru Mediterana de Vest și 1.700 euro/pers, loc în cabina cu balcon cu taxe portuare și de zboruri incluse, pentru o croazieră în Insulele Canare (Tenerife), Maroc și Madeira, urmate de croazierele în Caraibe și Europa de Nord. 

Prețul locuințelor va continua să crească în acest an. Experții imobiliari susțin că nu există o bulă imobiliară. La cât va ajunge prețul unui apartament CITEȘTE ȘI Prețul locuințelor va continua să crească în acest an. Experții imobiliari susțin că nu există o bulă imobiliară. La cât va ajunge prețul unui apartament

“Turiștii români preferă croazierele de grup la pachet’ cu avionul inclus și transferurile până la locul de îmbarcare/debarcare. În ultimele 6 luni am fost uimiți de cererea foarte ridicată pentru Croaziere în Insulele Canare și Maroc, plecare octombrie anul acesta precum și croazierele în Fiordurile Norvegiei și Țările Baltice cu zbor inclus, cu plecări iunie și septembrie”, mai arată datele companiei de turism.

Turistul care alege croazierele are vârstă cuprinsă între 40-60 de ani, femei și bărbați deopotrivă, venituri peste medie, din mediul urban.

Anul acesta nu vor exista croaziere cu plecare din Constanța, însă pachetele de grup organizat suplinesc cu succes acest lucru, mai spune agenția de turism.

viewscnt
Afla mai multe despre
croaziere
marea mediterana
fiorduri