Cei interesați să viziteze Coreea de Nord au acum la dispoziție primul ghid turistic

Cei interesați să viziteze Coreea de Nord au acum la dispoziție primul ghid turistic
scris 20 mar 2019

Un publicist francez a prezentat marți un rar ghid turistic dedicat Coreei de Nord, în care prezintă istoria, cultura și peisajele naturale ale acestei țări pe care o descrie drept "un stat comunist totalitar", dar i-a avertizat pe turiști să nu ia cu ei această publicație în cazul unei eventuale vizite, transmit Reuters și AFP.

Dacă viza turistică este ușor de obținut, realizatorul ghidurilor turistice recunoaște că o vizită în Coreea de Nord este însoțită de o serie de condiții foarte stricte: utilizarea unei agenții agreate, hoteluri și restaurante impuse și imposibilitatea de a pleca la "o plimbare liberă", scrie Agerpres.

VIDEO Ministerul Turismului a lansat noul clip de promovare a României. Ilie Năstase și critici: \ CITEȘTE ȘI VIDEO Ministerul Turismului a lansat noul clip de promovare a României. Ilie Năstase și critici: "Hai, turiștilor, veniți...vă așteaptă rechinii"

Vizitatorii sunt sfătuiți să nu fotografieze aeroporturile, șoselele, podurile, gările și nici să nu arunce la coș ziarele care conțin o fotografie a liderilor actuali sau a celor din trecut

viewscnt
Afla mai multe despre
ghid turistic
coreea de nord