Comisia Europeană avertizează asupra riscurilor călătoriilor în această vară

Comisia Europeană avertizează asupra riscurilor călătoriilor în această vară
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 mai 2020

Călătoriile din această vară ale cetățenilor Uniunii Europene, deși atât de așteptate, vor veni cu riscuri legate de noul coronavirus, a avertizat miercuri comisarul european pentru sănătate și siguranță alimentară Stella Kyriakides, scrie Agerpres, citând dpa.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

''Noi știm cât de mult cetățenii europeni așteaptă cu nerăbdare vara și călătoriile. Sacrificiile lor imense din ultimele luni vor face posibilă o redeschidere graduală și prudentă, deocamdată. Dar nici călătoriile, nici relaxarea măsurilor de izolare nu sunt lipsite de riscuri atât timp cât virusul circulă printre noi'', a spus reprezentanta executivului UE, potrivit Hotnews.

Paralela 45, cu încasări reduse, prelungește termenele scadente din contracte pentru vacanța de vară și speră ca turiștii să reprogrameze, nu să anuleze CITEȘTE ȘI Paralela 45, cu încasări reduse, prelungește termenele scadente din contracte pentru vacanța de vară și speră ca turiștii să reprogrameze, nu să anuleze

''Trebuie să menținem vigilența, distanțarea fizică și măsurile de prevenție sanitară - nu vom permite ca eforturile noastre să fie în zadar'', a subliniat Kyriakides.

viewscnt
Afla mai multe despre
comisia europeană
coronavirus