Doi antreprenori lansează o platformă de booking în Deltă și estimează vânzări de 3 milioane euro în primul an

Doi antreprenori lansează o platformă de booking în Deltă și estimează vânzări de 3 milioane euro în primul an

Gabriel Iliescu (stânga) și Dragoș Cătălinoiu Gociman

Profit.ro
Profit.ro
scris 21 feb 2018

Doi antreprenori români, Dragoș Cătălinoiu Gociman și Gabriel Iliescu, lansează, cu ocazia Târgului de Turism al României, o platformă de rezervare în Delta Dunării în urma unor investiții de aproximativ 130.000 euro. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

"Până în prezent, am alocat acestui proiect din fonduri proprii circa 130.000 euro, iar în următorul an intenționăm să mai investim încă 70.000 euro, bani care vor proveni tot din fonduri proprii”, a declarat Dragoș Cătălinoiu Gociman, unul dintre inițiatorii proiectului.

Antreprenorul a adăugat că platforma are o echipă de 21 angajați.

”Anticipăm că în primul an de funcționare, după lansarea oficială, vom avea vânzări de pachete turistice în valoare de aproximativ 3 milioane de euro. Credem că, la fel ca noi, românii au încredere în turismul românesc și văd în Delta Dunării o destinație turistică europeană de top”, a afirmat, la rândul său, Gabriel Iliescu, co-inițiator al proiectului.

Aproape 80% dintre români au dificultăți legate de plata costurilor pentru educație, printre cele mai mari procente din UE CITEȘTE ȘI Aproape 80% dintre români au dificultăți legate de plata costurilor pentru educație, printre cele mai mari procente din UE

Dragoș Cătălinoiu Gociman a lucrat în media 17 ani, printre angajatorii săi figurând nume precum: Radio 21, Europa FM sau Kiss FM, iar din 2010 a investit în Delta Dunării în dezvoltarea unui complex turistic. El a activat în cadrul unor organizații neguvernamentale, precum Asociația Patronală a Turismului din Delta Dunării, Asociația Litoral Delta Dunării, dar și în cadrul Asociatiei “Biroul Român de Turism de la Bruxelles”.

Gabriel Iliescu a lucrat 11 ani în domeniul resurselor umane în companii multinaționale, iar cea mai înaltă poziție ocupată a fost aceea de Senior Manager în compania Cosmote România (în prezent, Telekom Romania). Din 2014, Gabriel Iliescu a devenit antreprenor și a continuat să realizeze proiecte în domeniul resurselor umane.

viewscnt
Afla mai multe despre
delta dunarii
booking