FOTO Complex de cazare specializat în team building-uri, scos la vânzare cu 2,6 milioane euro. Proprietar: Se ocupau părinții mei de complex, dar sunt în vârstă și nu mai vor UPDATE Preț actualizat

scris 16 ian 2018

Complexul de cazare Euro Park de la Fundata (județul Brașov), întins pe 4,5 hectare, cu 40 de camere și mai multe terenuri de sport, a fost scos la vânzare cu 2,65 milioane de euro. Complexul funcționează cu circuit închis și "trăiește" exclusiv din evenimente organizate de companii.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Complexul a fost construit în 2007, iar în următorii trei ani a fost utilat și amenajat, relatează pentru Profit.ro proprietarul Adrian Perpelea. Euro Park este format din patru corpuri de clădire de tip resort, cu 40 de camere.

UPDATE 24 noiembrie 2021 Adrian Perpelea a anunțat redacția că prețul de vânzare este la acest moment de 4 milioane euro.

Hotelul Astoria din Eforie Nord, cumpărat în toamnă de Hermes de la Copos, a fost deja închiriat de o companie locală, cu 85.000 de euro pe an CITEȘTE ȘI Hotelul Astoria din Eforie Nord, cumpărat în toamnă de Hermes de la Copos, a fost deja închiriat de o companie locală, cu 85.000 de euro pe an

Complexul are sală de conferințe. teren de tenis, fotbal, spa, jacuzzi, piscină și saună. Potrivit proprietarului, gradul de ocupare pe parcursul anului depășește 60%, chiar dacă Euro Park funcționează cu circuit închis, lucrând exclusiv cu agenții de business travel care trimit turiști corporate pentru diverse evenimente: team buildinguri, traininguri etc.

"Se ocupau părinții mei de el, dar sunt în vârstă și nu mai vor, iar eu am afaceri în București și este destul de dificil să mă duc tot timpul la Fundata", a explicat Perpelea.

FOTO Complex de cazare specializat în team building-uri, scos la vânzare cu 2,6 milioane euro. Proprietar: Se ocupau părinții mei de complex, dar sunt în vârstă și nu mai vor UPDATE Preț actualizat

viewscnt
Afla mai multe despre
hotel
fundata
vanzare