FOTO Disney va deschide un hotel unde oaspeții vor trăi în universul Star Wars

Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 17 iul 2017

Disney a anunțat planuri pentru un hotel în care totul, inclusiv oaspeții și personalul, vor face parte din universul Star Wars și vor avea propria poveste.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Dacă puținele idei pe care Disney le-a comunicat vor fi puse în practică, fanii francizei vor fi realmente încântați de un hotel în care totul, de la decoruri la oameni, vor face parte din universul Star Wars.

Hotelul celor de la Disney ar urma să ia forma unei nave spațiale. Nu doar că va arăta ca o navă din Star Wars, dar toate ferestrele vor afișa imagini din spațiu, ca și cum ar fi o navă spațială adevărată.

Fiecare angajat al hotelului va avea atribuit un caracter. Va fi îmbrăcat și va juca rolul care i-a fost atribuit, asemenea unui actor sau personaj din universul Star Wars.

Ninsoare de iulie pe Transalpina. Drumarii îi sfătuiesc pe șoferii cu mașini neechipate să tragă pe dreapta CITEȘTE ȘI Ninsoare de iulie pe Transalpina. Drumarii îi sfătuiesc pe șoferii cu mașini neechipate să tragă pe dreapta

De asemenea, oaspeții vor fi și ei incluși în acest univers. Vor primi un rol și vor fi integrați într-o poveste. Povestea respectivă va ocupa fiecare minut al șederii la hotel, nu va fi un scenariu de jumătate de oră.

Practic, cei care se vor caza la hotelul Disney vor face asta pentru a deveni personaje în universul pe care îl îndrăgesc, iar compania va încerca să facă totul să pară cât mai real prin decoruri, poveste și personaje.

Primul hotel Star Wars va fi construit în parcul Walt Disney World din Florida.

viewscnt
Afla mai multe despre
disney
star wars
hotel