FOTO Garda de Mediu, controale pe litoral

FOTO Garda de Mediu, controale pe litoral
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 aug 2023

Garda de Mediu derulează, până în 7 august, o amplă acțiune de control pe litoral și în Rezervația Biosferei ”Delta Dunării”. Doar în prima zi, comosarii au dat amenzi în valoare de peste 350.000 de lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

”În perioada 31.07.2023- 07.08.2023, Garda Națională de Mediu desfășoară acțiuni de inspecție și control tematice și inopinate pe litoralul românesc al Mării Negre și în Rezervația Biosferei ”Delta Dunării”, în zona localităților Corbu-Vadu. Activitățile de inspecție și control vizează în principal starea de salubrizare a plajelor și a zonelor limitrofe acestora, colectarea selectivă a deșeurilor rezultate din activitățile economice, inclusiv alimentarea cu apă și evacuarea apelor uzate”, anunță Garda de Mediu. 

PROFIT NEWS TV Educație cu Profit Ana-Maria Neațu, Project Manager Made in Romania: IMM-urile au avut în acest an o pondere mai mică, au câștigat teren startup-urile și companiile mari CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Educație cu Profit Ana-Maria Neațu, Project Manager Made in Romania: IMM-urile au avut în acest an o pondere mai mică, au câștigat teren startup-urile și companiile mari

Sursa citată a precizat că, în prima zi a acțiunii, comisarii au constatat neconformități referitoare la starea de salubrizare a plajelor, evacuarea de ape uzate menajere pe sol și nereguli privind colectarea separată a deșeurilor, scrie News.ro.

FOTO Garda de Mediu, controale pe litoral

”Au fost întocmite 23 de acte de control, fiind aplicate 23 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 355.000 de lei”, a precizat Garda de Mediu.

FOTO Garda de Mediu, controale pe litoral

viewscnt
Afla mai multe despre
garda de mediu
litoral