FOTO Președintele Klaus Iohannis a schiat în Munții Șureanu din Alba

FOTO Președintele Klaus Iohannis a schiat în Munții Șureanu din Alba
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 ian 2018

Președintele Klaus Iohannis s-a aflat, sâmbătă, la schi în Munții Șureanu, pe domeniul schiabil din România aflat la cea mai mare altitudine, șeful statului coborând de mai multe ori pe pârtii și fiind fotografiat de turiști.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Președintele Klaus Iohannis s-a aflat pe pârtiile din Munții Șureanu, sâmbătă, și a stat în zonă câteva ore în care a schiat, dar s-a și oprit din când în când pentru a se fotografia cu unii turiști care i-au solicitat acest lucru, potrivit News.ro.

În una dintre fotografii, postată pe Facebook de un tânăr din Alba Iulia, Klaus Iohannis apare așteptând la coadă pentru a se urca în telescaunul de la baza pârtiei.

FOTO Președintele Klaus Iohannis a schiat în Munții Șureanu din Alba

Președintele Klaus Iohannis a devenit o prezență aproape obișnuită pe pârtiile de schi din Munții Șureanu, anul trecut fiind de câteva ori în zonă. Prezența șefului statului a fost marcată de fiecare dată de turiștrii care au reușit să se fotografieze cu el, aceștia postând fotografiile pe rețelele de socializare.

 

Domeniul Schiabil Șureanu are nouă pârtii de schi și se află la o altitudine de peste 2.000 de metri, în Munții Șureanu.

viewscnt
Afla mai multe despre
presedinte
iohannis
schi
sureanu
alba