FOTO Președintele Klaus Iohannis a schiat în Munții Șureanu din Alba

FOTO Președintele Klaus Iohannis a schiat în Munții Șureanu din Alba
scris 6 ian 2018

Președintele Klaus Iohannis s-a aflat, sâmbătă, la schi în Munții Șureanu, pe domeniul schiabil din România aflat la cea mai mare altitudine, șeful statului coborând de mai multe ori pe pârtii și fiind fotografiat de turiști.

Președintele Klaus Iohannis s-a aflat pe pârtiile din Munții Șureanu, sâmbătă, și a stat în zonă câteva ore în care a schiat, dar s-a și oprit din când în când pentru a se fotografia cu unii turiști care i-au solicitat acest lucru, potrivit News.ro.

În una dintre fotografii, postată pe Facebook de un tânăr din Alba Iulia, Klaus Iohannis apare așteptând la coadă pentru a se urca în telescaunul de la baza pârtiei.

FOTO Președintele Klaus Iohannis a schiat în Munții Șureanu din Alba

Președintele Klaus Iohannis a devenit o prezență aproape obișnuită pe pârtiile de schi din Munții Șureanu, anul trecut fiind de câteva ori în zonă. Prezența șefului statului a fost marcată de fiecare dată de turiștrii care au reușit să se fotografieze cu el, aceștia postând fotografiile pe rețelele de socializare.

 

Domeniul Schiabil Șureanu are nouă pârtii de schi și se află la o altitudine de peste 2.000 de metri, în Munții Șureanu.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
presedinte
iohannis
schi
sureanu
alba