Simona Halep are avantaje neașteptate de când a devenit numărul 1 în tenis: Mese gratuite la restaurante

Simona Halep are avantaje neașteptate de când a devenit numărul 1 în tenis: Mese gratuite la restaurante
scris 6 ian 2018

Siomna Halep a mărturisit că, o dată cu clasarea pe locul întâi în ierarhia tenisului feminin mondial, se bucură nu doar de mai multă atenție din partea compatrioților, ba chiar și de mese gratuite la restaurante. De astfel de gratuități a profitat în România și antrenorul jucătoarei, australianul Daren Cahill.

Simona Halep a declarat că începutul bun de sezon din 2018 se datorează și celor patru săptămâni libere pe care le-a avut și în care a ieșit zilnic cu prietenii, fără a se gândi la presiunea locului din fruntea clasamentului mondial.

”Am stat ceva mai mult în România. De când am devenit numărul 1 în lume, e mai multă lume în jurul meu. Am mers la restaurant, iar patronii au insistat să achite ei nota. Totul s-a schimbat”, a declarat Halep.

VIDEO După Messi și Ronaldo, un alt fotbalist intră în afaceri, cu un centru de kebab. În România, un jucător al lui Hagi a deschis cel mai mare restaurant Spartan, iar Simona Halep a deschis o cafenea CITEȘTE ȘI VIDEO După Messi și Ronaldo, un alt fotbalist intră în afaceri, cu un centru de kebab. În România, un jucător al lui Hagi a deschis cel mai mare restaurant Spartan, iar Simona Halep a deschis o cafenea

Sportiva a mărturisit că și antrenorul ei s-a bucurat de mesele gratuite la restaurante.

”Darren a luat masa cu mine, și a stat 12 zile în România, dar nu a trebuit să plătim niciodată. Mi-a zis că la o întâlnire cu mine scapi ieftin. A fost amuzant”, a mai spus Siomna Halep.

Originară din Constanța, Halep a deschis o cafenea în orașul în care s-a născut, sub sigla "SH Cafe", având astfel inițialele numelui său 

viewscnt
Afla mai multe despre
halep
cahill
restaurant
masa
gratuit
tenis