Hotel închis de Protecția Consumatorilor

Hotel închis de Protecția Consumatorilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 apr 2023

Inspectorii Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Caraș Severin au închis Hotelul Turist din stațiunea Secu, în urma unei sesizări primite duminică, anunță Agenția de presă Rador, care citează Radio Timișoara.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În urma verificărilor, s-a constatat faptul că aspectele semnalate se confirmă, operatorul economic nerespectând condițiile igienico-sanitare la prestarea activității de cazare. Ca atare, comisarii CJPC Caraș Severin au aplicat două amenzi contravenționale, în cuantum total de 6.000 lei și au dispuș totodată, măsura de oprire temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficiențelor, la acest operator economic.

Hotelierii de la munte au pregătit ofertele de 1 Mai: Cât costă 3 nopți de cazare. Poliția: Dacă vreți la munte, să aveți răbdare! CITEȘTE ȘI Hotelierii de la munte au pregătit ofertele de 1 Mai: Cât costă 3 nopți de cazare. Poliția: Dacă vreți la munte, să aveți răbdare!

Neregulile constatate: folosirea, în camerele pregătite pentru primirea turiștilor a unor saltele rupte, pătate, a unor perne și lenjerii pătate, utilizarea unui mobilierul prăfuit neigienizaț în camere; folosirea unor spații de cazare cu igrasie, cu băi neigienizate, cu pânze de păianjeni, fără covorașe antiderapante, cu aplice electrice desprinse parțial de la instalația electrică; lipsa vizei de funcționare pe anul în curs, pe autorizația de funcționare emisă de Primăria Municipiului Reșița.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
hotelul turist
protecția consumatorilor