Hotelul Best Western din Gura Humorului, controlat de SIF Muntenia, profit în urcare

Hotelul Best Western din Gura Humorului, controlat de SIF Muntenia, profit în urcare
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 14 nov 2017

În primele 3 trimestre, compania Casa Bucovina Club de Munte, care operează hotelul Best Western din Gura Humorului, a avut o cifră de afaceri de 6,25 milioane lei, cu 2,79% mai mare decât cea de 6,08 milioane lei din perioada similară a anului trecut, iar profitul operational a fost cu puțin peste jumătate de million de lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Casa Bucovina Club de Munte (BCM), firmă listată la BVB și deținută în proporție de 66,87% de SIF Muntenia (SIF4), a realizat în primele 9 luni ale anului venituri din exploatare de 6,25 milioane lei, cu 2,63% mai mici decât cele de 6,09 milioane lei din intervalul corespondent din 2016. În aceeași perioadă, cheltuielile din exploatare au crescut cu 1,41%, la 5,74 milioane lei, de la 5,66 milioane lei.

Compania care operează hotelul Best Western din Gura Humorului a obținut astfel un rezultat din exploatare de aproximativ 510.000 de lei, cu 18,33% peste cel de aproximativ 431.000 de lei din primele 3 trimestre ale anului trecut. În același timp, profitul net s-a majorat cu 15,88%, la aproape 671.000 de lei, de la aproape 579.000 de lei. Înainte de începerea sezonului turistic, societatea raporta o pierdere semestrială de aproximativ 408.000 de lei.

Patronat: România nu are o strategie de turism, nu știe unde se îndreaptă. Ne lăudăm că avem o treime din apele termale ale Europei. E frumos, are Dunărea din ce să se umple, dar nu ne folosim de ele CITEȘTE ȘI Patronat: România nu are o strategie de turism, nu știe unde se îndreaptă. Ne lăudăm că avem o treime din apele termale ale Europei. E frumos, are Dunărea din ce să se umple, dar nu ne folosim de ele

La 30 septembrie, activele totale ale societății se ridicau la 38,03 milioane lei, fiind cu 0,21% peste cele de 37,95 milioane lei prinse în contabilitate la finele primelor 3 trimestre ale anului trecut. În același interval de raportare, datoriile totale au fost reduse cu 1,10%, la 2,70 milioane lei, de la 2,73 milioane lei.

Casa Bucovina - Club de Munte a fost listată la Bursa de Valori București în buza crizei financiare, în anul 2008, și a cauzat pierderi catastrofale investitorilor care au participat la oferta publică primară. În prezent, titlurile companiei sunt tranzacționate pe volume foarte mici, în unele ședințe echivalente cu numai câțiva lei. La ultima cotație de 0,0762 lei/acțiune, consemnată la finele sesiunii de tranzacționare de ieri de la BVB, societatea are o capitalizare bursieră de 12,75 milioane lei (2,74 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
best western
casa bucovina club de munte
bvb
bursa
sif muntenia