Hotelul Concordia din Târgu Mureș, cumpărat de statul maghiar. Tranzacție de 7 milioane de euro

Hotelul Concordia din Târgu Mureș, cumpărat de statul maghiar. Tranzacție de 7 milioane de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 ian 2024

Manevi Zrt, o companie din portofoliul Fundației Central European Built Heritage Conservation, a cumpărat Hotelul Concordia din Târgu Mureș.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Proprietarii hotelului, Mioara și Răzvan Cornel Șipoș, au vândut hotelul către CanImpEx Marketing, o companie înregistrată în Canada. Ulterior, acțiunile au fost cumpărate de la firma din Toronto de către Manevi Pro Transilvania din Satu Mare. Firma din Satu Mare este deținută în proporție de 100% de Manevi Zrt, societate a statului maghiar, informează portalul local Zi de zi.

Reguli noi pentru administratorii pensiuni și hoteluri, după tragedia de la Ferma Dacilor CITEȘTE ȘI Reguli noi pentru administratorii pensiuni și hoteluri, după tragedia de la Ferma Dacilor

Manevi Pro Transilvania mai deține Vila Napsugár din Lacul Roșu, Hotelul Hope din Borsec, Hotelul Park din Oradea, Hotelul Korona din Sighet, Hotelul Pannónia/Dacia din Satu Mare Mare. 

Hotelul Concordia, situat în piața principală din Târgu Mureș, are patru stele, funcționează din 2004 în clădirea istorică, construită în 1898 și este adesea numit de ghizi Palatul Papp-Bányai. În anii 1930 a fost sediul Partidului Național Maghiar, între 1948 și 1954 a găzduit o școală de meserii, apoi birouri și magazine până la deschiderea hotelului în 2004.

Hotelul de 4 stele are o piscină, jacuzzi, saună, salon de înfrumusețare, coafor, sală de conferințe și parcare subterană. Potrivit site-ului hotelului, sunt disponibile în total 34 de camere și apartamente.

viewscnt
Afla mai multe despre
hotel concordia
targu mures