În lipsa zăpezii, mulți turiști și-au anulat rezervările la munte

În lipsa zăpezii, mulți turiști și-au anulat rezervările la munte
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 dec 2022

Sărbători de iarnă fără zăpadă, la munte, de asta au parte cei care și-au făcut din timp rezervări pentru petrecerea Revelionului în Poiana Brașov sau Predeal, iar multe rezervări au fost anulate, relatează Agenția de presă Rador.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

”Prognozele meteo nu sunt cele mai favorabile. În momentul de față, domeniul schiabil nu este funcțional petru că temperaturile sunt positive atât ziua, cât și noaptea. Turiștii care vin la Predeal pot vizita centrul orașului și obiectivele turistice pe care le avem, dar pentru că nu este zăpadă, în ultima perioadă s-au mai anulat din rezervări” a declarat administratorul domeniului schiabil Predeal, Mihai Predeleanu.

Guvernul a aprobat modernizarea Gării de Nord. Investițiile vor depăși 127 milioane euro CITEȘTE ȘI Guvernul a aprobat modernizarea Gării de Nord. Investițiile vor depăși 127 milioane euro

Nici în Poiana Brașov nu sunt mai multe opțiuni pentru petrecerea concediului, deși gradul de ocupare în hoteluri este de peste 80%. Doar copiii și începătorii pot schia în aceste zile, pe pârtia Stadion.

”În momentul de față, zăpadă se găsește numai sub formă de depozite pe anumite părți din partea superioară a masivului Postăvaru. În partea inferioară, s-a deschis doar pârtia de începători. Pârtia Stadion e cu un strat destul de mic de zăpadă și influențat foarte mult de condițiile meteo exterioare. Se anunță câteva zile de frig, dar după 3 ianuarie. Sperăm ca atunci să reușim să deschidem cât mai multe pârtii”, a precizat administratorul domeniului schiabil, Adrian Biriboiu.

În lipsa zăpezii, turiștii pot participa la diverse activități organizate la Centrul de Agrement din Poiana Brașov sau se pot relaxa la piscinele și saunele din hoteluri.

viewscnt
Afla mai multe despre
zapada
munte
rezervare