Interval International, una dintre cele mai mari companii care facilitează schimbul de vacanțe, a intrat pe piața din România; 3.000 de resorturi de lux din 80 de țări, cu peste 2 milioane de membri

Interval International, una dintre cele mai mari companii care facilitează schimbul de vacanțe, a intrat pe piața din România; 3.000 de resorturi de lux din 80 de țări, cu peste 2 milioane de membri
Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 25 iul 2017

Interval International, unul dintre cei mai mari furnizori care facilitează schimbul de destinații de vacanță între proprietarii de apartamente în sistem de timeshare sau proprietate periodică, a intrat pe piața din România. Întreaga rețea include peste 2.900 de resorturi din peste 80 de țări, iar proprietarii în regim timeshare sau de proprietate periodică pot obține vacanțe în toate tipurile de destinații, printre care și cele exotice sau exclusiviste.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Interval International a intrat pe piața românească prin semnarea contractului de parteneriat, începând cu 15 Iunie 2017, cu Blaxy Premium Resort. De la terminarea constructiei și darea în folosință a complexului Blaxy, situat pe malul Mării Negre, între localitatea 23 August și stațiunea Olimp, reprezentanții Interval International au verificat funcționarea complexului turistic și serviciile oferite clienților timp de 3 ani, până când au invitat Blaxy Premium Resort să facă parte din rețea.

Câteva exemple de vacanțe pe care le pot alege românii care au cumpărat proprietăți în regim timeshare sau de proprietate periodică sunt Singapore, Florida, Disneyland Paris, Turcia, Elveția și Austria, dar și Hawaii, Marea Britanie, Tenerife, Brazilia, New York, Grecia sau Spania.

Rețeaua Interval International are peste 2 milioane de membri activi înrolați în diferite programe de schimb de tip timeshare sau proprietate periodică. Compania are sediul la Miami, în statul Florida din SUA, și este prezentă pe piața de timeshare exchange încă din 1976. Proprietarii din fiecare țară au acces la serviciile de call-center în limba țării din care provin, astfel încât pot comuncia direct cu rețeaua Interval International pentru a-și alege destinațiile dorite pentru vacanțe. 

Diferența între timeshare și proprietate periodică este dată de faptul că, în sistem timeshare, este cumpărat dreptul de vacanță pe o anumită perioadă limitată, în timp ce proprietatea periodică presupune cumpărarea pe viață a unui apartament, dar cu drept de folosire într-o anumită perioadă din an.

“La Blaxy, prețul minim al unui pachet, care înseamnă o cameră, pe o perioadă de o săptămână, pornește de la 2.500 de euro și poate ajunge la 11.000 de euro, în funcție de poziționarea camerei și de perioada din an care a fost aleasă. De exemplu, o cameră de la etajele inferioare, cu vedere la lacul din spatele hotelului, cumpărată în perioada de iarnă, va avea un preț mai mic, față de o cameră situată la etajele superioare, cu vedere la mare, cumpărată în sezonul estival, care va avea prețul maxim. În funcție de numărul de camere cumpărate, de perioadele din an și de poziționarea lor, fiecare proprietar primește un punctaj stabilit de Interval International, iar punctele pot fi folosite pentru a beneficia de vacanțe în celelalte resorturi ale rețelei, în funcție de preferințele fiecărui proprietar. Dacă punctajul este mai mic, se poate achita o anumită sumă care reprezintă diferența de preț calculată de Interval International. Punctele rămase de la o vacanță mai ieftină se pot folosi în următorul an. La fiecare achiziție, Blaxy Resort plătește o taxă către Interval International. Proprietarii pot, astfel, să beneficieze și de vacanțe la Blaxy, și de schimbul de vacanțe cu alți proprietari din alte resorturi sau să-și câștige vacanțele, folosind punctajul primit în urma achiziției, rămânând proprietari pe viață pentru camerele cumpărate de la Blaxy. În tot acest timp, Blaxy Resort rămâne și în circuitul turistic și colaborează cu agențiile de turism partenere”, explică Liliana Filip, PR manager Blaxy Premium Resort. 

FOTO Cel mai nou și mai inedit job de pe litoral: îndrumător pentru turiștii care traversează calea ferată CITEȘTE ȘI FOTO Cel mai nou și mai inedit job de pe litoral: îndrumător pentru turiștii care traversează calea ferată

Achiziționând o proprietate în complexul Blaxy Premium Resort, proprietarul primește automat și calitatea de membru a rețelei Interval International și astfel va putea face schimb de vacanțe în locații exclusiviste din străinătate, precum Disneyland Paris, Mallorca, Marbella, Turcia etc. Pașii care trebuie să fie parcurși sunt următorii: Se alege săptămâna dorită; Se alege și se cumpără apartamentul dorit; Proprietarul se înrolează automat în rețeaua Interval International și va putea călători în aproape 3.000 de destinații, în 80 de țări; Sau poate veni gratuit la Blaxy, în propria casă de vacanță.

 

Exemple de schimb:

 

*3 camere în complexul Blaxy, în săptămâna 16 valorează 60.750 de puncte, pe care proprietarul le poate echivala cu o cameră în săptămâna 33, pentru 59.375 de puncte, la Marriott’s Imperial Palms Villas, Orlando Florida, sau Marriott’s Village D’ile-de-France Paris (Disneyland Area). Punctele rămanse se reportează pentru anul următor.
*1 cameră în complexul Blaxy, în săptămâna 25, valorează 40.500 de puncte, pe care proprietaarul le poate echivala cu o cameră în săptămâna 37, pentru 36.000 de puncte în Alpenland Sporthotel, St. Johnn-Im-Pongau, Austria. Punctele rămanse se reportează pentru anul următor.
*1 cameră în complexul Blaxy, în săptămâna 35, valorează 50.625 de puncte, pe care proprietarul le poate echivala cu un apartament cu 2 camere, în săptămâna 47, pentru 38.500 de puncte, la Marriott’s Club Son Antem, Mallorca, Spania. Punctele rămanse se reportează pentru anul următor.

Schimbul presupune cazare gratuită în aproape 3.000 de locații din 80 de țări; Schimbul se poate face în orice perioadă a anului, indiferent de perioada achiziționată la Blaxy; În cazul în care nu folosește proprietatea din complexul Blaxy, proprietarul își poate depozita punctele primite prin achiziția unei proprietăți Blaxy pentru anul următor. Asta înseamnă că va avea un număr dublu de puncte, față de cele primite inițial.

viewscnt
Afla mai multe despre
proprietate periodica
lant
blaxy