Italia lansează ''bonusurile de vacanță''

Italia lansează ''bonusurile de vacanță''
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 iun 2020

Guvernul italian a detaliat joi modalitățile de atribuire a ''bonusurilor de vacanță'', alocații care pot ajunge până la 500 de euro, menite să îi stimuleze financiar pe italieni să meargă în concedii în peninsulă și să susțină astfel sectorul turistic afectat de pandemie, informează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Măsura pentru care statul a deblocat 2,4 miliarde de euro este condiționată de faptul că se adresează gospodăriilor ale căror venituri anuale nu depășesc 40.000 de euro, scrie Agerpres.

Accor deschide un hotel ibis Styles în centrul Bucureștiului, cu o familie de medici stomatologi. Prima deschidere hotelieră în pandemie CITEȘTE ȘI Accor deschide un hotel ibis Styles în centrul Bucureștiului, cu o familie de medici stomatologi. Prima deschidere hotelieră în pandemie

Bonusul vine în trei variante: 150 de euro pentru o singură persoană, 300 pentru o gospodărie cu două persoane și 500 de euro pentru o familie compusă din trei persoane sau mai mult, a explicat miercuri conducerea Agenzia delle Entrate (Fiscul italian).

Alocația poate fi utilizată într-o structură hotelieră (hoteluri, cameră de oaspeți, B&B) de pe teritoriul Italiei, începând cu 1 iulie ș până la 31 decembrie 2020.

Bonusul este accesibil printr-o aplicație lansată de Ministerul Culturii care generează un cod QR, cu care beneficiarul trebuie să se înregistreze. Important este faptul că 80% din bonus va fi utilizat ca reducere la unitățile de cazare alese, iar restul de 20% ia forma unei deduceri din impozitul pe venit în declarația de venit din 2021.

viewscnt
Afla mai multe despre
italia
turism
bonusuri