JW Marriott Grand Hotel din București are un nou General Manager

JW Marriott Grand Hotel din București are un nou General Manager
scris 22 nov 2021

Ioan Mătieș a preluat funcția de General Manager al JW Marriott Bucharest Grand Hotel, în locul lui Tino Lindner, care s-a aflat la conducerea hotelului în ultimii trei ani.

Ioan Mătieș s-a alăturat JW Marriott Bucharest Grand Hotel, în anul 2000, ca Director of Event Management. De atunci a ocupat mai multe funcții de conducere în cadrul grupului hotelier, atât în țară, cât și în străinătate. 

Coface Top 500 CEE: Numărul companiilor românești incluse în clasament, în scădere. Patru noi jucători locali pe listă CITEȘTE ȘI Coface Top 500 CEE: Numărul companiilor românești incluse în clasament, în scădere. Patru noi jucători locali pe listă

Astfel, în perioada 2006 - 2014 a lucrat ca Director Food&Beverage în cadrul Frankfurt Marriott Hotel. În 2014, Ioan Mătieș a fost numit Director General al Renaissance Atyrau Hotel și Marriott Executive Apartments din Kazakhstan.

În 2017, a preluat funcția de Director General al Voronezh Marriott Hotel, ocupându-se de inaugurarea acestui nou hotel, pornind de la crearea planului de recrutare, coordonarea activităților de marketing, până la conceperea și implementarea strategiei de vânzări. În 2018, Mătieș a fost numit Directorul General al Istanbul Marriott Hotel Sisli. 

JW Marriott face parte din portofoliul de brand-uri de lux al Marriott International și este prezent în întreaga lume, în orașe cheie.

 Marriott Bucharest Grand Hotel din București a fost deschis în anul 1999. Hotelul de 5 stele are 402 camere și 12 săli de conferință. 

Hotelul este controlat de compania austriacă Strabag.

viewscnt
Afla mai multe despre
ioan mătieș
tino linder
w marriott bucharest grand hotel
marriott
conducere marriott
manager marriott bucuresti