JW Marriott Grand Hotel din București are un nou General Manager

JW Marriott Grand Hotel din București are un nou General Manager
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 22 nov 2021

Ioan Mătieș a preluat funcția de General Manager al JW Marriott Bucharest Grand Hotel, în locul lui Tino Lindner, care s-a aflat la conducerea hotelului în ultimii trei ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ioan Mătieș s-a alăturat JW Marriott Bucharest Grand Hotel, în anul 2000, ca Director of Event Management. De atunci a ocupat mai multe funcții de conducere în cadrul grupului hotelier, atât în țară, cât și în străinătate. 

Coface Top 500 CEE: Numărul companiilor românești incluse în clasament, în scădere. Patru noi jucători locali pe listă CITEȘTE ȘI Coface Top 500 CEE: Numărul companiilor românești incluse în clasament, în scădere. Patru noi jucători locali pe listă

Astfel, în perioada 2006 - 2014 a lucrat ca Director Food&Beverage în cadrul Frankfurt Marriott Hotel. În 2014, Ioan Mătieș a fost numit Director General al Renaissance Atyrau Hotel și Marriott Executive Apartments din Kazakhstan.

În 2017, a preluat funcția de Director General al Voronezh Marriott Hotel, ocupându-se de inaugurarea acestui nou hotel, pornind de la crearea planului de recrutare, coordonarea activităților de marketing, până la conceperea și implementarea strategiei de vânzări. În 2018, Mătieș a fost numit Directorul General al Istanbul Marriott Hotel Sisli. 

JW Marriott face parte din portofoliul de brand-uri de lux al Marriott International și este prezent în întreaga lume, în orașe cheie.

 Marriott Bucharest Grand Hotel din București a fost deschis în anul 1999. Hotelul de 5 stele are 402 camere și 12 săli de conferință. 

Hotelul este controlat de compania austriacă Strabag.

viewscnt
Afla mai multe despre
ioan mătieș
tino linder
w marriott bucharest grand hotel
marriott
conducere marriott
manager marriott bucuresti