Lituanienii de la Apex Alliance au deschis un nou hotel în România

Lituanienii de la Apex Alliance au deschis un nou hotel în România
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 29 iul 2020

Lituanienii de la Apex Alliance, care l-au cooptat în acționariat pe cel mai bogat om din statul baltic, au deschis un nou hotel în România, sub brandul Moxy Marriott, confirmând informațiile transmise de Profit.ro în urmă cu doi ani.

Investiția totală în dezvoltarea Moxy Bucharest Old Town se ridică la aproximativ 12,5 milioane euro.

Noul hotel, Moxy, a fost deschis în Centrul Vechi al Capitalei, cu 119 camere. Moxy Hotels este noul brand Marriott, centrat pe millenials, lansat în septembrie 2014, odată cu deschiderea Moxy Milan. 

Lituanienii de la Apex Alliance au deschis un nou hotel în România

În București, Apex Alliance mai administrează Hilton Garden Inn Old Town, Hilton Garden Inn Bucharest Airport și Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca, cu un total de 678 de camere.

EXCLUSIV Regulile impuse de stat pentru românii care merg la terase - doar cu rezervare și nu pot sta la mese oricât CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Regulile impuse de stat pentru românii care merg la terase - doar cu rezervare și nu pot sta la mese oricât

În toamnă, Profit.ro a anunțat că toate hotelurile din România ale Apex Alliance sunt sau vor fi de vânzare după ce devin operaționale. Primul pe listă este singurul hotel chiar din aeroportul Otopeni, un Hilton Garden Inn deschis la jumătatea lunii august a anului trecut. 

Urmărește-ne și pe Google News
viewscnt
Afla mai multe despre
apex alliance
hilton garden
marriott
vanzare