Locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate în proporție de 85% în minivacanța de 1 Mai

Locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate în proporție de 85% în minivacanța de 1 Mai
scris 27 apr 2018

Gradul de ocupare a unităților de cazare din stațiunile de pe Valea Prahovei este de 85%, cele mai multe locuri libere fiind în Bușteni și Azuga, în timp ce Sinaia este ocupată aproape integral.

Potrivit datelor furnizate Agerpres de către reprezentanții centrelor de informare turistică din cele trei orașe, locurile de cazare din Sinaia au fost vândute aproape în integralitate, în timp ce gradul de ocupare la Bușteni și la Azuga este de 75%, respectiv 80%.

Studiu: Când este mai ieftin de călătorit cu avionul în acest an, de 1 Mai sau de Rusalii ? Cea mai aglomerată zi de plecare și momentul celor mai ieftine curse CITEȘTE ȘI Studiu: Când este mai ieftin de călătorit cu avionul în acest an, de 1 Mai sau de Rusalii ? Cea mai aglomerată zi de plecare și momentul celor mai ieftine curse

În ceea ce privește posibilitățile de distracție, sursele citate au precizat că turiștii vor putea face plimbări pe munte sau în stațiuni pe jos ori cu bicicletele, vor putea face grătar în aer liber, cea mai cunoscută zonă cu această destinație fiind Valea Cerbului, și vor putea merge în parcurile de distracții.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
cazare
valea prahovei
1 mai