Ministrul de Interne anunță teste antidrog în noul sezon estival: Traficul și consumul de droguri reprezintă un risc pe tot litoralul românesc

Ministrul de Interne anunță teste antidrog în noul sezon estival: Traficul și consumul de droguri reprezintă un risc pe tot litoralul românesc
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 apr 2018

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anunțat că în acest sezon estival vor fi făcute teste antidrog pe litoral, precizând că angajații ministerului trebuie să fie "mult mai atenți și mai motivați" în această privință, pentru că "traficul și consumul de droguri reprezintă un risc în toată zona litoralului românesc".

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Carmen Dan a făcut sâmbătă o vizită în Constanța, unde a avut întâlniri cu reprezentanții structurilor Ministerului Aafacerilor Interne (MAI) din teritoriu, mai întâi la sediul Prefecturii, iar apoi la sediul Poliției Mamaia, pe tema pregătirilor pentru minivacanța de 1 Mai de pe litoral.

La final, Carmen Dan a fost întrebată de jurnaliști dacă în acest sezon vor fi făcute teste antidrog pe litoral, ea spunând că angajații MAI vor fi mult mai atenți și mai motivați să acționeze atât pe latura preventivă, cât și pe cea operativă.

Teodorovici merge de 1 Mai pe litoral pentru \ CITEȘTE ȘI Teodorovici merge de 1 Mai pe litoral pentru "a veghea din umbră" ca verificările Fiscului să nu blocheze firmele: cine bate pe casă ceea ce încasează este prietenul nostru

“Discutam mai devreme, atât la Prefectură, unde am avut o întâlnire cu structurile, cât și în sediul Poliției Mamaia, că este într-adevăr un risc a cărui evaluare începe să îngrijoreze, motiv pentru care în perioada următoare vom fi mult mai atenți și mult mai motivați să acționăm atât pe latura preventivă, pentru că până la urmă asta trebuie să fie reacția pe care trebuie să o aibă angajații Ministerului de Interne în abordarea proactivă a problematicii, dar și pe segmentul de intervenție. Este o zonă în care într-adevăr traficul și consumul de droguri reprezintă un risc și aici mă refer la toată zona afectată litoralului românesc, vom fi foarte atenți. Vreau să înțeleagă cetățenii că suntem determinați să acționăm”, a afirmat Carmen Dan, potrivit News.ro.

Conform sursei citate, întrebată dacă vor exista astfel de testări antidrog, ministrul a răspuns: “Vor exista, bineînțeles”.

viewscnt
Afla mai multe despre
drog
test
antidrog
litoral
sezon
ministru
interne
carmen dan