Muzeul „Antipa” - controversa pentru un teren a atras vizitatori

Muzeul „Antipa” - controversa pentru un teren a atras vizitatori
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 dec 2019

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” a fost vizitat anul acesta de aproximativ 300.000 de persoane, potrivit informațiilor oferite de instituție la solicitarea News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Antipa” a fost anul acesta, timp de câteva luni, în centrul atenției după ce un teren al său era avut în vedere pentru construirea Muzeului Național de Istorie a Evreilor și al Holocaustului din România (MNIEHR). Controversa a reprezentat și un plus pentru instituție, astfel că mai mulți oameni au fost atrași de evenimentele organizate aici.

Proprietarul Burj Khalifa scoate la vânzare cele două punți de observație din vârful turnului CITEȘTE ȘI Proprietarul Burj Khalifa scoate la vânzare cele două punți de observație din vârful turnului

Anul acesta, muzeul a organizat și găzduit peste 250 de activități, se mai arată în răspuns.

Expoziția de fluturi tropicali vii „Născuți aici”, deschisă în perioada 26 iunie - 22 septembrie, a avut cel mai mare succes anul acesta, fiind vizitată de 23.000 de persoane.

Cifrele oferite News.ro de MNIN „Antipa” sunt estimate pentru perioada 01 ianuarie - 18 decembrie 2019. Datele exacte vor fi disponibile din luna februarie a anului viitor.

viewscnt
Afla mai multe despre
muzeul antipa
turisti