Nouă tendință pe litoralul românesc: încep să apară hoteluri doar pentru adulți

Nouă tendință pe litoralul românesc: încep să apară hoteluri doar pentru adulți
Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 24 mai 2017

Hotelurile "adult only", unde nu este recomandat să fie cazați copiii din cauza petrecerilor organizate până dimineața, au început să apară pe litoral. Câteva astfel de structuri au fost deschise în Mamaia și în Vama Veche, iar reprezentanții agențiilor de turism spun că vor urma și altele.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

"Au descoperit românii că nu poți să faci un magazin universal și pentru doamne, și pentru domni, și de modă, și de utilaje agricole", explică plastic Adrian Voican, prim-vicepreședintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT).

Fiscul umblă cu Vlad Țepeș în control pe Litoral. La jumătate din contravenții, Antifrauda a dat doar avertismente CITEȘTE ȘI Fiscul umblă cu Vlad Țepeș în control pe Litoral. La jumătate din contravenții, Antifrauda a dat doar avertismente

El arată că aceia care ajung în aceste hoteluri vor să se distreze, să cânte și să petreacă până în zori, iar prezența copiilor i-ar stânjeni pe adulți. Cei mici ar fi la rândul lor deranjați de gălăgie și nu ar putea dormi. "Dacă vin tineri și stau de vorbă toată noaptea, cântă la chitară, iar tu ajungi cu un copilaș pentru că ai fost acolo când erai tânăr, copilul se scoală devreme și nu e bine pentru nimeni", afirmă oficialul ANAT.

Un astfel de hotel există la Vama Veche, iar din această vară devine "adult only" și hotelul Splendid din Mamaia. Pe lângă acestea, în Mamaia mai sunt alte câteva astfel de structuri.

viewscnt
Afla mai multe despre
hoteluri
adulti
litoral