Numărul turiștilor din Deltă, cu peste 40% mai mare decât cel din 2017

Numărul turiștilor din Deltă, cu peste 40% mai mare decât cel din 2017
scris 2 nov 2018

Numărul turiștilor care au ajuns în sezonul estival în Delta Dunării este cu cel puțin 40% mai mare decât cel de anul trecut, susțin asociațiile de turism din județul Tulcea și guvernatorul Rezervației, Mălin Mușetescu.

"Potrivit datelor Institutului Național de Statistică, până în luna august, Delta a înregistrat o creștere a numărului vizitatorilor cu 45,88%. În aceeași lună, am depășit tot anul 2017 în ceea ce privește numărul turiștilor. Nu avem încă datele pentru următoarele două luni, dar cred că trendul va fi menținut", a declarat pentru Agerpres președintele Asociației de Management al Destinației Turistice Delta Dunării (AMDTDD), Cătălin Țibuleac.

Tarom inaugurează o cursă spre Odesa pentru românii care merg acolo, și ucrainienii care vor în România sau în Europa de Vest, via București CITEȘTE ȘI Tarom inaugurează o cursă spre Odesa pentru românii care merg acolo, și ucrainienii care vor în România sau în Europa de Vest, via București

Cea mai mare creștere, respectiv 51%, s-a înregistrat la nivelul turiștilor români, iar situația a fost explicată prin măsurile luate de autorități pentru încurajarea turismului intern.

viewscnt
Afla mai multe despre
delta
turisti