Oferte de Paște pe Valea Prahovei. Prețurile, care includ reduceri, ajung la peste 7.000 de lei pentru o familie cu doi copii

Oferte de Paște pe Valea Prahovei. Prețurile, care includ reduceri, ajung la peste 7.000 de lei pentru o familie cu doi copii
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 apr 2023

Hotelierii de pe Valea Prahovei și din Poiana Brașov au și anul acesta oferte pentru vacanța de Paște, propunând turiștilor cină festivă cu muzică live sau mixată de DJ, acces la spa, prânz festiv de Paște cu open bar. Prețul unei vacanțe de patru nopți la un hotel de patru stele pentru o familie cu doi copii ajunge să depășească 7.000 de lei, operatorii din turism precizând că tarifele includ reduceri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cu două săptămâni înainte de Paște, operatorii din turism anunță reduceri la ofertele speciale pregătite de hotelierii de pe Valea Prahovei și din Poiana Brașov. La fel ca în anii trecuți, ofertele includ meniu tradițional cu borș de miel, friptură, drob și cozonac, unii dintre hotelieri propunând versiuni ”reinterpretate” ale meniului de Paște, scrie News.ro.

Turist refuzat de un hotel din Olanda pe motiv că este român. Unii politicieni olandezi admit că problema este „mai extinsă” CITEȘTE ȘI Turist refuzat de un hotel din Olanda pe motiv că este român. Unii politicieni olandezi admit că problema este „mai extinsă”

Prețurile pornesc de la 300 de lei pentru o noapte de cazare la un hotel de trei stele și ajung la câteva mii de lei pentru trei sau patru nopți de cazare.

La Sinaia, spre exemplu, la unele hoteluri oferta de Paște este valabilă timp de două săptămâni, între 14 și 28 aprilie, turiștii putând alege data la care încep vacanța și beneficiind de oferta de Paște chiar și după sărbători: prețuri de la 300 de lei pentru cazare cu mic dejun inclus, la hotel de trei stele.

La hotelurile de patru stele, mulți dintre agenții din turism anunță că în această perioadă sunt reduceri de 10 procente.

Multe dintre hotelurile de patru stele au oferte care includ muzică live sau muzică mixată de DJ, brunch pascal, cină festivă, acces la spa și piscină, loc de joacă pentru copii. La Sinaia, prețul unei vacanțe de Paște la un astfel de hotel este de 5.500 de lei pentru patru nopți, familiile cu doi copii trebuind să plătească suplimentar tarife de 600, 900 sau 1.100 de lei pentru fiecare copil, în funcție de vârsta acestuia. La Poiana Brașov tarifele la hotelurile de patru stele sunt similare.

În timp ce la unele hoteluri cina festivă și prânzul din duminica Paștelui sunt standard și includ produse tradiționale, alții propun turiștilor meniuri a la carte, care includ versiuni reinterpretate ale mesei tradiționale. Astfel, friptura de miel devine ruladă în crustă de spanac și risotto cu sos demiglace, iar cozonacul este înlocuit de panettone. Prețul unei mese de Paște la un restaurant a la carte este de aproximativ 140 de lei de persoană.

Turiștii care vor petrece Paștele pe Valea Prahovei sau în Poiana Brașov au mari șanse să poată schia, anul acesta. Autoritățile brașovene au anunțat că, în contextul temperaturilor scăzute, în Poiana Brașov au pus în funcțiune tunurile pentru zăpadă artificială și au prelungit sezonul de schi, în timp ce la Sinaia, pe domeniul de la 2.000 de metri altitudine din Masivul Bucegi, la început de aprilie mai multe pârtii sunt în continuare amenajate și deschise.

viewscnt
Afla mai multe despre
cazare
paste