Sinaia SA a semnat cumpărarea de apartamente în București și extinderea prin achiziții în Spania și Portugalia

Sinaia SA a semnat cumpărarea de apartamente în București și extinderea prin achiziții în Spania și Portugalia
Andreea Guţu
Andreea Guţu
scris 3 apr 2023

Sinaia SA, una dintre cele mai mari companii de pe Valea Prahovei după cifra de afaceri, care deține hotelurile Sinaia, Cerbul și Trianon, își extinde portofoliul de proprietăți turistice cu trei apartamente în Capitală, cu destinație turistică, relevă date analizate de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

 

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Prețul de achiziție va fi stabilit de un evaluator și nu va depăși, în total, un milion de euro.

FOTO Cumpărătorul surpriză al hotelului K+K Elisabeta: Investim 200-300.000 de euro în modernizarea hotelului. Îl vom relansa sub brandul Peakture. O să ridicăm un pic prețurile după renovare CITEȘTE ȘI FOTO Cumpărătorul surpriză al hotelului K+K Elisabeta: Investim 200-300.000 de euro în modernizarea hotelului. Îl vom relansa sub brandul Peakture. O să ridicăm un pic prețurile după renovare

Compania a decis și extinderea în afara țării, în Portugalia și Spania, unde compania va investi în achiziția de bunuri imobile (terenuri și/sau clădiri, inclusiv dobândirea de participații în societăți de proiect) pentru dezvoltarea sau operarea de proiecte imobiliare cu destinația de unități de cazare, spații comerciale și/sau rezidențiale, în limita unei contribuții financiare de până la 6 milioane de euro.

Intenția de extindere a companiei a fost anunțată de Profit.ro la începutul anului.

Sinaia SA, deținută de acționari israelieni, a înregistrat în 2021, ultimul an raportat, afaceri de aproape 31,5 milioane de lei, plus 45% față de 2020, însă sub nivelul din 2019, când compania a raportat un rulaj de aproape 40 de milioane de lei. În total, societatea are 147 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
sinaia sa
rina sinaia
rina cerbul
rina trianon