Orbis Hotel Group deschide, în parteneriat cu omul de afaceri Dumitru Ghișe, hotelul Mercure Sibiu Airport

Orbis Hotel Group deschide, în parteneriat cu omul de afaceri Dumitru Ghișe, hotelul Mercure Sibiu Airport
scris 22 aug 2018

Orbis Hotel Group a semnat un acord de franciză pentru un hotel Mercure în Sibiu cu Pritax Invest, companie deținută de Dumitru Ghișe.

Pritax Invest deține două hoteluri care fac parte din lanțul Golden Tulip, unul din Sibiu, Golden Tulip Ana Tower, deschis în 2008, și Golden Tulip Ana Dome din Cluj-Napoca, deschis în 2009. 

Al treilea hotel - Ana Airport din Sibiu - se va alătura, după renovare, rețelei internaționale Mercure în primul trimestru din 2019, urmând a avea 85 de camere.

Românii ocupă penultimul loc în Uniunea Europeană în privința cheltuielilor pentru vacanțe CITEȘTE ȘI Românii ocupă penultimul loc în Uniunea Europeană în privința cheltuielilor pentru vacanțe

Grupul hotelier Orbis este cel mai mare lanț de hoteluri din Polonia și Europa Centrală și de Est. Orbis deține 127 de hoteluri și este singurul licentiator pentru toate brandurile AccorHotels în 16 țări: Bosnia și Herzegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia. Grupul are în total 20.500 camere. Hotelurile operează sub brandurile Sofitel, Pullman, M Gallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles și ibis budget. 

viewscnt
Afla mai multe despre
orbis hotel group
mercure sibiu airport
dumitru ghise