Platformă turism: creștere cu 50% a rezervărilor pentru mini-vacanța de 1 iunie, față de 2019. Ofertele de preț

Platformă turism: creștere cu 50% a rezervărilor pentru mini-vacanța de 1 iunie, față de 2019. Ofertele de preț
scris 28 mai 2021

După mai mult de un an în care și-au amânat sau chiar anulat majoritatea vacanțelor, românii se pot bucura în voie de timpul lor liber. Odată cu ridicarea restricțiilor, vacanța de 1 iunie poate include călătorii în aer liber fără mască, rezervare la hotel fără limitări și cine la restaurant, atât în exterior, cât și în interior. În aceste circumstanțe favorabile pentru călătorii unitățile de cazare locale au înregistrat o creștere semnificativă a numărului de clienți în weekendul prelungit.

Unitățile de cazare din România au înregistrat cu 45% mai multe rezervări pentru mini-vacanța de 1 iunie, comparativ cu 2019. Statistica apare și în contextul în care turismul în străinătate încă este guvernat de foarte multe incertitudini, condiționat de teste PCR sau de carantina la întoarcerea în țară, în anumite cazuri.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități

“În ultima lună am fost martorii revenirii treptate a rezervărilor de vacanțe interne și, pentru anumite perioade de timp, am înregistrat chiar și depășiri ale nivelului rezervărilor, comparativ cu anul 2019. Punem această creștere pe seama a 2 factori principali: lipsa restricțiilor administrative pentru călătoriile interne - nu necesită teste PCR, carantină sau vaccin și faptul că, după mai mult de un an de restricții, românii vor să călătorească și să se relaxeze. Cele mai solicitate proprietăți în sezonul de vară sunt cele situate pe litoral, dar și în zonele montane și balneoclimaterice”, a declarat Rigo Ferenc, co-fondator Travelminit.ro.

Prețul pentru un sejur pe litoral ce include 3 nopți pentru 2 adulți începe de la 390 de lei/cameră, în Eforie Nord.

În Brașov, prețurile pentru o mini-vacanță pentru 2 persoane, 3 nopți, încep de la 484 lei/cameră. Pentru zonele balneoclimaterice, prețul pentru acest weekend prelungit începe de la 420 lei / camera pentru 3 nopti de cazare în stațiunea Băile Tușnad din județul Harghita.

viewscnt
Afla mai multe despre
travelminit.ro
rezervari