Liberty Galați numește, în premieră, o femeie în funcția de Director General, în cei 55 de ani de istorie a unității. Este și prima femeie în fruntea unui producător de oțel din România

Liberty Galați numește, în premieră, o femeie în funcția de Director General, în cei 55 de ani de istorie a unității. Este și prima femeie în fruntea unui producător de oțel din România

Aida Nechifor

Profit.ro
Profit.ro
scris 28 mai 2021

Grupul Liberty Steel, controlat de conglomeratul GFG Alliance al familiei miliardare indiene Gupta, a desemnat-o pe Aida Nechifor în funcția de Director General al combinatului siderurgic Liberty Galați, fostul SIDEX.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Aida Nechifor, care lucrează în combinat de 20 de ani, este prima femeie care vine la conducerea unității în cei 55 de ani de istorie a unității.

Ea este și prima femeie în fruntea unui producător de oțel din România. Aida va avea și responsabilități de conducere a LIBERTY Skopje, o unitate din Macedonia de Nord.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități

Aida Nechifor, Director Financiar al Combinatului și membru în Comitetului de Conducere din decembrie 2018, s-a alăturat companiei în 2001. Inițial, a lucrat ca economist, înainte de a conduce echipe de vânzări, contabilitate, raportare financiară, planificare și analiză. 

Prasanta Kumar Mishra, care fusese numit Manager General Interimar în februarie 2021, a fost desemnat acum Director Executiv al Liberty Galați. Din această poziție, Prasanta Kumar Mishra va continua să lucreze îndeaproape cu noul director pentru a conduce operațiunile, proiectele și aspectele tehnice ale activității de producție a Combinatului și pentru a continua proiecte-cheie de dezvoltare strategică, precum cuptoarele cu arc electric, instalația de reducere directă a fierului și mini-laminorul de benzi la cald integrat un cuptor cu descărcare în arc electric. 

viewscnt
Afla mai multe despre
liberty galați
aida nechifor