Rezervări deja de 100% pentru perioada sărbătorilor de iarnă în mai multe hoteluri. Cât costă un sejur. "Ospătarii nu sunt agitați. La noi e ca în familie”

Rezervări deja de 100% pentru perioada sărbătorilor de iarnă în mai multe hoteluri. Cât costă un sejur. "Ospătarii nu sunt agitați. La noi e ca în familie”
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 dec 2022

Poiana Brașov continuă să fie una dintre destinațiile preferate pentru sărbătorile de sfârșit de an, astfel că mai multe hoteluri și pensiuni au încheiat deja rezervările. Pentru a-și fideliza clienții, hotelierii concep pentru aceștia pachete turistice speciale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Vorbim de clienți care vin de 10 ani la rând și își petrec sărbătorile la noi în hotel. Am putea vinde mai scump, dar din respect pentru clientul nostru care vine în timpul anului, noi îi punem la dispoziție acest mod de a rezerva. (…) De sărbători, angajații mei știu ce au de făcut. Toate spectacole sunt puse la punct și ei vin ca acasă. Ospătarii nu sunt agitați. La noi e ca în familie”, a precizat administratorul unui hotel de 4 stele din stațiunea brașoveană, Gabriel Roșca.

Începe modernizarea Gării de Nord, așteptată de mulți ani. Investiție de peste 100 milioane euro CITEȘTE ȘI Începe modernizarea Gării de Nord, așteptată de mulți ani. Investiție de peste 100 milioane euro

Turiștii sunt atrași de Poiana Brașov atât pentru condițiile foarte bune pentru practicarea schiului, posibil chiar pe nocturnă în următorul sezon de iarnă – potrivit promisiunilor administrației locale, cât și de programele artistice oferite la locurile de cazare.

“Avem deja lansată oferta, atât pentru Crăciun, cât și pentru Revelion. Oamenii au început deja să sune, să fie interesați de ofertele noastre. Că în fiecare an, îi așteptăm cu seri speciale, seri cu artiști live, cu delicii gastronomice pregătite de bucătarii noștri, program special pentru copii pentru fiecare seară, activități în aer liber și, bineînțeles, multe surprize pe care preferăm să nu le divulgăm la acest moment, le vor regăsi în locație”, a spus directorul unui alt hotel de 4 stele din stațiunea brașoveană, Laura Ursu, citat de Rador.

Prețurile medii ale unui sejur la munte au crescut cu până la 15% față de anul trecut, dar prin sistemul de înscrieri timpurii turiști au beneficiat pentru pachetele contractate până la 30 octombrie de prețuri similare cu cele din iarna trecută, au explicat câțiva hotelieri.

Prețul unui pachet turistic de 3 nopți în perioada trecerii dintre ani, în Poiana Brașov, variază de la 1.700 lei / persoană / sejur la un hotel de 3 stele, până la 7.000 lei de persoană pentru sejur la un hotel de 4 stele, potrivit ofertelor afișate de agențiile de turism.

viewscnt
Afla mai multe despre
poiana brașov
cazare
revelion 2023