Românii iau cu asalt Londra: Număr dublu de rezervări făcute pe Airbnb pentru perioada turneului de la Wimbledon

Românii iau cu asalt Londra: Număr dublu de rezervări făcute pe Airbnb pentru perioada turneului de la Wimbledon
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 iun 2018

Portarul Airbnb a anunțat că numărul de români care au rezervat cazare la Londra pe durata turneului de la Wimbeldon, 2-15 iulie, s-a dublat aproape, față de anul trecut, după ce Simona Halep a câștigat French Open.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În total, aproximativ 80.000 de rezervări din toată lumea s-au făcut pe airbnb.com pentru perioada în care va avea loc al treilea turneu de grand slam al anului. Față de 2017, cea mai mare creștere vine din România, 97 la sută, apoi din Cehia, 44 la sută și Marea Britanie, cu 29 la sută, scrie News.ro.

Cea mai mare scădere o înregistrează Serbia, cu 30 la sută, reprezentanții platformei punând această situație pe lipsa de formă a fostului lider ATP Novak Djokovici, în ultima perioadă.

Potrivit Airbnb, prețul mediu pe noapte al spațiilor de cazare oferite prin intermediul platformei de rezervări este de 100 de lire sterline (circa 113 de euro), în perioada competiției.

Valoarea voucherelor de vacanță a crescut substanțial. ANAT: Banii acordați bugetarilor nu vor mai putea fi urmăriți, dacă sunt cheltuiți pe vacanțe în România sau în străinătate ori pentru cumpărarea unor bunuri CITEȘTE ȘI Valoarea voucherelor de vacanță a crescut substanțial. ANAT: Banii acordați bugetarilor nu vor mai putea fi urmăriți, dacă sunt cheltuiți pe vacanțe în România sau în străinătate ori pentru cumpărarea unor bunuri

"Ca una dintre cel mai mari atracții ale Londrei, turneul aduce în fiecare an un incredibil număr de fani ai tenisului din toată lumea, iar cererea pentru cazare este întodeauna mare", a declarat Jeroen Merchiers, directorul executiv al Airbnb Europa, potrivit tennisitaliano.it.

Înființată în 2008, ca o alternativă la sistemele clasice de rezervări, airbnb.com este o platformă prin care proprietari de locuințe din toată lumea oferă spre închiriere în regim hotelier camere, apartamente, case, cabane etc. Peste patru milioane de spații de cazare sunt listate, în 65.000 de localități din 191 de țări.

Anul trecut, Simona Halep a atins faza sferturilor de finală la Wimbledon, la fel ca în 2016. În 2014, Halep a evoluat în semifinale, aceasta fiind cea mai bună performanță a ei pe terenurile de la All England Club.

viewscnt
Afla mai multe despre
airbnb
londra
simona halep