S-a semnat primul contract pentru vouchere de vacanță

S-a semnat primul contract pentru vouchere de vacanță
Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 29 oct 2015

Agenția de turism Eximtur a semnat primul contract pentru acceptarea voucherelor de vacanță, devenind astfel prima agenție de turism care acceptă plata sejururilor în România cu astfel de tichete.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

”Sistemul voucherelor de vacanță a devenit, în sfârșit, funcțional. Eximtur are experiență în vânzarea serviciilor contra tichete de vacanță încă din anii 2009- 2010, când a derulat un volum anual de vânzări de peste două milioane lei. La noi pot fi achitate cu vouchere de vacanță atât servicii turistice interne de cazare și masă, cât și servicii de agrement la destinație sau de transport către destinația aleasă în România", a declarat joi, într-un comunicat, Lucia Nora Morariu, președinte-director general al Eximtur.

Compania are contract și cu primul angajator care va oferi salariaților săi voucherele de vacanță, și anume hotelul Ambasador din București.

Angajații pot primi vouchere de vacanță cu o valoare totală de până la 6.300 de lei (șase salarii minime brute pe economie) în cursul unui an calendaristic, emise pe suport de hârtie sau în format electronic, de emitenții autorizați de Ministerul Finanțelor Publice.

“Eximtur, în calitate de unitate afiliată, acceptă vouchere de vacanță în toate agențiile proprii. Practic, angajatul vine la agenția de turism, își alege destinația și bugetul în care dorește să se încadreze pentru următoarea vacanță, iar consultantul de turism îi prezintă cele mai bune oferte. În loc să achite cash, plata va fi efectuată prin voucherul de vacanță”, precizează Lucia Nora Morariu.

Agenția Eximtur, înființată în 1993, deține 28 de agenții proprii și francizate, în 18 orașe din România. Activitatea companiei este organizată în patru divizii: business travel și organizare evenimente, leisure travel, incoming și școala de turism. Divizia Eximtur Business este prezentă în patru centre urbane: București, Cluj-Napoca, Timișoara și Sibiu.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
tichete vacanta
contract
eximtur
ambasador