Studiu: Destinațiile de city break preferate de români în această toamnă. Cât costă o călătorie

Studiu: Destinațiile de city break preferate de români în această toamnă. Cât costă o călătorie
scris 23 oct 2018

Roma, Milano și Alghero (Sardinia) sunt cele mai căutate destinații turistice de city break de către români, în această toamnă.

Între primele 5 cele mai dorite orașe pentru un city break în această toamnă se situează, în continuare, Istanbul (Turcia), pe locul al 4-lea, și Atena (Grecia), locul al 5-lea. Clasamentul destinațiilor preferate de români este completat de Malta (Malta), Barcelona (Spania), Amsterdam (Olanda), Praga (Cehia) și Valencia (Spania), potrivit unei analize a agenției de turism online Fly Go.

FOTO+DOCUMENT Cum pregătește George Copos extinderea hotelului Athénée Palace Hilton, emblemă a Bucureștiului CITEȘTE ȘI FOTO+DOCUMENT Cum pregătește George Copos extinderea hotelului Athénée Palace Hilton, emblemă a Bucureștiului

Orașele din Italia oferă printre cele mai ieftine destinații de vacanță pentru români în această toamnă. Potrivit ofertelor disponibile la acest moment pe Fly Go, un city break la Roma (3 nopți de cazare, cu mic dejun inclus și bilete de avion) costă de la 135 de euro de persoană, în timp ce la Milano pornește de la 150 de euro.

La nivelul întregului an 2018, costul mediu al unui city break rezervat de români prin agenția de turism online Fly Go este de 200 euro de persoană. Cel mai frecvent, călătoria are o durată de 3 nopți (4 zile) și poate include sau nu un weekend.

Până la finalul anului, românii mai pot beneficia de un city break scurt, fără să își ia zile de concediu, în weekend-ul prelungit de Sf. Andrei și Ziua Națională a României, în intervalul 30 noiembrie (vineri fiind zi liberă legal, de Sf. Andrei) – 2 decembrie. 

Lansată în anul 2005, Fly Go operează, în prezent, pe trei piețe: România, Italia și Spania.

viewscnt
Afla mai multe despre
fly go
city break