Tarom lansează o nouă cursă directă

Tarom lansează o nouă cursă directă
scris 5 oct 2018

Tarom va introduce curse directe între București și Odesa la finele acestei luni, cu o frecvență de trei ori pe săptămână.

Cursa spre Odesa, pregătită încă din vară, va fi lansată pe 31 octombrie și va fi operată în zilele de miercuri, vineri și sâmbătă, potrivit reprezentanților Tarom, citați de presa ucraineană.

Prețul unui bilet dus-întors începe de la 123 de euro. Călătorii care vor achiziționa un bilet în perioada 3-10 octombrie vor beneficia de un preț promoțional de 99 de euro,  cu toate taxele incluse, oferta fiind valabilă și pentru cursele între București și Atena, Istanbul, Roma, Salonic și Tbilisi, între Timișoara și Stuttgart și între Sibiu și Stuttgart.

ULTIMA ORĂ TVA de 5% la cazare și restaurante, din noiembrie CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ TVA de 5% la cazare și restaurante, din noiembrie

Biletele cumpărate la preț promoțional sunt valabile între intervalul 1 noiembrie – 15 decembrie și după data de 15 ianuarie 2019.

Pe lângă cursa spre Odesa, Tarom pregătește, pentru următoarele luni, lansarea de noi zboruri externe, către Erevan, Cairo și Baku.

Anul acesta, operatorul aerian cu capital de stat a inaugurat 18 noi destinații internaționale și 5 naționale cu plecare din București, plus 6 zboruri cu plecare din Baia Mare.

Recent, Tarom a lansat prima sa aplicație pentru dispozitive mobile, care poate fi descărcată gratuit din Google Play.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
cursa directa
odesa
odessa
lansare