Tarom pregătește noi curse, dintre care una va fi redeschisă după 10 ani

Tarom pregătește noi curse, dintre care una va fi redeschisă după 10 ani
Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 19 sep 2018

Operatorul național aerian Tarom va relua de anul viitor cursele directe spre Cairo, Egipt, după o pauză de 10 ani, amânând totodată pentru primăvara anului viitor zborurile către Erevan, capitala Armeniei. Ultimele informații publice, din luna august, indicau că aceste curse către Erevan ar fi urmat să fie introduse din luna septembrie, în urma unui acord încheiat cu Armenia International Airports, administratorul aeroportului internațional din Erevan.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Acum, datele relevă că Tarom intenționează să asigure curse spre Erevan din luna aprilie a anului viitor, fiind pregătite curse și către orașul-port Baku din Azerbaijan.

Și compania low-cost Blue Air anunțase anul trecut că din 2018 ar urma să asigure curse spre Egipt, dar și-a amânat pentru moment intenția, conform informațiilor Profit.ro.

Tarom încheie vara cu pierderi în scădere și speră la profit după 10 ani pe minus CITEȘTE ȘI Tarom încheie vara cu pierderi în scădere și speră la profit după 10 ani pe minus

Anul acesta, Tarom a adăugat 18 noi destinații internaționale și 5 naționale cu plecare din București, plus șase zboruri cu plecare din Baia Mare. 

Tot în acest an, Tarom va lansa prima aplicație mobilă din istoria sa, operațiune anunțată în premieră de Profit.ro. Astfel, în mai puțin de o săptămână compania va activa un sistem integrat de relații cu clienții, un call center activ și conturi personale pentru toți pasagerii.

Compania aeriană națională a împlinit, marți, 64 de ani de la înființare, interval în care a transportat peste 100 de milioane de pasageri. De-a lungul timpului, Tarom a ajuns să transporte personalități din toate domeniile, printre care Papa Ioan Paul al II-lea, care a vizitat pentru prima oară România în 1999, sosind la București la bordul unei aeronave Tarom. I se alătură numeroși șefi de stat și de guverne, artiști de renume mondial, sportivi de performanță.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
cursa
egipt