Tranzacție - CEO-ul Javier Garcia del Valle, care mai deține compania Hey, Be Well! AG, preia Happy Tour

Tranzacție - CEO-ul Javier Garcia del Valle, care mai deține compania Hey, Be Well! AG, preia Happy Tour
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 iun 2021

Compania Hey, Be Well! AG, al cărei unic acționar este Javier Garcia del Valle, preia 100% din acțiunile agenției de turism Happy Tour. Garcia del Valle este CEO Happy Tour de 13 ani și fost acționar minoritar.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noul proprietar intenționează să capitalizeze compania cu până la 2 milioane de euro.

Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România CITEȘTE ȘI Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România

„A fost o decizie firească după atâția ani la conducerea companiei, chiar dacă în decursul anului 2020 turismul a fost afectat major de pandemie la nivel internațional, nu doar local”, spune Javier Garcia del Valle.

În anul 2019, înainte de pandemie, cifra de afaceri/rulajul consolidat a agenției Happy Tour a fost de circa 55 de milioane de euro. În 2020, în contextul pandemiei, scăderea  a fost de peste 50%.

Pentru anul acesta este estimată o recuperare a cifrei de afaceri de cel puțin 60% din nivelul anului 2019 și revenirea pe profit.

Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program CITEȘTE ȘI Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program


Javier García del Valle are 35 de ani de experiență în sectorul turismului. Mare parte din activitate și-a desfașurat-o în Spania, Germania, Portugalia, Maroc, Statele Unite și China,  cariera sa concentrându-se, în principal, pe managementul general și dezvoltarea strategică a agențiilor de turism.

Tranzacție - CEO-ul Javier Garcia del Valle, care mai deține compania Hey, Be Well! AG, preia Happy Tour

Happy Tour a fost, la începutul anilor 2000, pentru câțiva ani, cea mai mare agenție de turism din România, pe vremea când era deținută de Nicolae Demetriade. Ulterior a fost preluată de spaniolii de la GED, în 2007.

În urmă cu patru ani, Profit.ro relata că proprietarul grupului Eurolines, Dragoș Anastasiu, este interesat să preia agenția de turism Happy Tour, deținută de fondul spaniol de investiții GED, și negociază o eventuală achiziție. 

viewscnt
Afla mai multe despre
happy tour
agentie de turism