Tranzacție - Grupul Eurolines, condus de Dragoș Anastasiu, preia cel mai mare camping cu cinema din Delta Dunării

Tranzacție - Grupul Eurolines, condus de Dragoș Anastasiu, preia cel mai mare camping cu cinema din Delta Dunării
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 apr 2021

Grupul Eurolines România, cu activități în turism, management hotelier și servicii de rent-a-car, preia campingul Green Dolphin din Delta Dunării, întregindu-și astfel proprietatea pe care o deține în satul Sfântu Gheorghe, respectiv complexul Green Village.

Urmărește-ne și pe Google News
Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri CITEȘTE ȘI Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri

Clasificat la 3 stele, Green Dolphin se întinde pe 20.000 metri păstrați, dispune de 55 de căsuțe (bungalouri) din lemn și de un spațiu pentru un număr maxim de 500 de corturi. Este, totodată, cel mai mare camping din România cu cinema în aer liber și locul care găzduiește anual Festivalul Internațional de Film Independent “Anonimul”.

Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025 CITEȘTE ȘI Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025

Grupul Eurolines operează campingul Green Dolphin din 2015, anul în care compania s-a extins în domeniul hotelier prin achiziția Green Village Resort 4*.

“Preluarea în proprietate a campingului aflat vis-à-vis de complexul Green Village era pasul firesc după cei șase ani în care ne-am ocupat de managementul hotelier al Green Dolphin. Practic, nu facem altceva decât să ne continuăm planurile de dezvoltare și de investiții. Vom moderniza campingul cu scopul de a le oferi tuturor oaspeților care aleg cazarea la cort sau în bungalouri condiții și servicii de calitate, precum și facilități diverse”, afirmă Dragoș Anastasiu, proprietarul Grupului Eurolines România.

Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania CITEȘTE ȘI Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania

Eurolines preia Green Dolphin de la primul proprietar al resortului din Sfântu Gheorghe și cel care a creat de la zero Festival de Film Independent „Anonimul”. Întregul concept al resortului Green Village și al campingului Green Dolphin a fost gândit și construit în jurul acestui eveniment cinematografic, care se desfășoară în fiecare an, în luna august, timp de o săptămână, începând din anul 2003. Filmele pot fi vizionate atât în aer liber, la Green Dolphin, cât și în cele trei săli de cinema aflate alături, în Green Village Resort.

EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București CITEȘTE ȘI EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București

“Anterior pandemiei de coronavirus, în condiții normale de funcționare, până la 500 de persoane puteau fi cazate simultan la Green Dolphin. Însă, în 2020, a trebuit să luăm măsuri sanitare speciale, între care reducerea capacității de cazare la 300 de persoane, planul urmând să fie pus în aplicare și în acest sezon. În contextul pandemiei, cei care aleg cazarea în camping se pot bucura din start de distanțare fizică datorită spațiilor generoase în aer liber pe care le oferă Green Dolphin”, arată Dragoș Anastasiu.

viewscnt
Afla mai multe despre
grupul eurolines
green dolphin
dragoș anastasiu