TUI: Vacanțele se vor relua în iulie, turismul se va redresa până în 2022

TUI: Vacanțele se vor relua în iulie, turismul se va redresa până în 2022
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 mai 2020

Turismul va reveni cel mai târziu în 2022 la nivelul înregistrat înaintea izbucnirii pandemiei de coronavirus (COVID-19), iar vacanțele europene se vor relua în iulie, a afirmat Fritz Joussen, directorul general al grupului TUI, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Cred că în 2022, cel mai târziu, vom vederea o redresare completă a turismului", a dat asigurări șeful TUI, cel mai mare turoperator european, scrie Agerpres.

Hotelierii de pe litoral: În acest sezon nu vor crește deloc tarifele, ba chiar vor scădea, pe alocuri CITEȘTE ȘI Hotelierii de pe litoral: În acest sezon nu vor crește deloc tarifele, ba chiar vor scădea, pe alocuri

Anterior, TUI anunțase că a fost nevoit să scadă costurile, pentru a face față efectelor epidemiei, iar Joussen a declarat că în viitor firma va fi flexibilă în privința deținerii de active.

TUI va continua să aibă propria sa afacere în domeniul aerian, dar configurația ar putea fi diferită în viitor, compania analizând dacă ar trebui să dețină sau să ia în leasing aeronave, în plus față de câte companii aeriene operează acum, a explicat șeful TUI..
 

viewscnt
Afla mai multe despre
tui
vacanta
turism