Turistă din România, reținută pentru că a furat marmură de la Acropole

Turistă din România, reținută pentru că a furat marmură de la Acropole
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 sep 2023

O româncă în vârstă de 36 de ani, care a vizitat marți dimineață Acropole din Atena, a furat bucăți de marmură din sit, scrie greekcitytimes.com.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

Potrivit Proto Thema, turista a fost impresionată de zona Acropole și a luat două bucăți de marmură drept "suvenir", scrie News.ro.

Tramvaiul 5 revine la traseul de bază CITEȘTE ȘI Tramvaiul 5 revine la traseul de bază

O femeie în vârstă de 42 de ani, care se afla și ea la fața locului, a observat-o. După câteva minute, femeia în vârstă de 36 de ani a fost depistată de polițiști și arestată pentru furt.

Ansamblul arheologic din secolul al V-lea î.e.n. atrage în fiecare an milioane de vizitatori, cu 23.000 de persoane pe zi în perioada verii. Guvernul grec a impus limite de intrare care au fost puse în aplicare în mod experimental începând cu 4 septembrie, urmând să intre în vigoare permanent de la 1 aprilie 2024. 

viewscnt
Afla mai multe despre
acropole
grecia