VIDEO&FOTO Hotelul la care s-a produs incendiul nu are autorizație de securitate la incendiu. Controlul continuă

VIDEO&FOTO Hotelul la care s-a produs incendiul nu are autorizație de securitate la incendiu. Controlul continuă

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Profit.ro
Profit.ro
scris 9 ian 2024

Reprezentanții ISU București-Ilfov au precizat că hotelul din zona centrală a Capitalei unde a izbucnit, marți dimineață, un incendiu nu are autorizație de securitate la incendiu. Administratorul nu a putut prezenta documentele privind organizarea apărării împotriva incendiilor, astfel că acțiunile de control continuă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

VEZI AICI VIDEO&FOTO Incendiu la un hotel din zona centrală a Capitalei. 20 de persoane au fost evacuate

”Obiectivul cu destinația de hotel la care s-a produs incendiul din această dimineață nu deține autorizație de securitate la incendiu”, a transmis ISU București-Ilfov.

EXCLUSIV Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila a cumpărat complexul de birouri Avrig Business Center CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila a cumpărat complexul de birouri Avrig Business Center

Potrivit sursei citate, după încheierea operațiunilor de stingere a incendiului, inspectorii de prevenire au făcut o verificare a construcției și au solicitat administratorului documentele privind organizarea apărării împotriva incendiilor, scrie News.ro.

”Întrucât administratorul nu a fost în măsură să prezinte documentele solicitate, acțiunea de control va continua până la clarificarea situației”, a precizat ISU.

Pompierii din cadrul ISU București-Ilfov au intervenit, marți dimineață, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un hotel situat în zona centrală a Capitalei, pe Splaiul Independenței. În urma evenimentului nu sunt victime.

viewscnt
Afla mai multe despre
hotel
securitate la incendiu