Gigantul american Hewlett-Packard, în fața unei tranzacții de 13 miliarde dolari

Gigantul american Hewlett-Packard, în fața unei tranzacții de 13 miliarde dolari
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 ian 2024

Hewlett Packard Enterprise se află în negocieri avansate pentru achiziționarea Juniper Networks, al doilea furnizor de soluții networking la nivel mondial, cu sediul în California.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

 

Tranzacția ar putea valora în jur de 13 miliarde dolari și ar urma să fie anunțată oficial în cursul acestei săptămâni, arată WSJ.

Juniper Networks are peste 9,000 angajați în 50 de țări și venituri anuale de circa 5 miliarde dolari.

În urmă cu trei ani, Hewlett Packard a cumpărat Zerto cu 374 milioane dolari cash, la doar două săptămâni după ce a cumpărat startup-ul de inteligență artificială Determined AI.

Zerto dezvoltă software de automatizare a recuperării datelor pierdute.

Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România CITEȘTE ȘI Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România

În noiembrie 2015, Hewlett-Packard Co s-a scindat în HP Inc, companie producătoare de dispozitive precum PC-uri și imprimante, listată la bursa din New York, și Hewlett-Packard Enterprises, listată la rândul ei, cu operațiuni în domeniul IT concentrate pe companii, precum servere, stocare de date, rețele, consultanță și suport.

viewscnt
Afla mai multe despre
hp
zjuniper