Voucherele de vacanță prelungesc sezonul pe litoral, dar cresc și vânzările la munte și stațiunile balneo

Voucherele de vacanță prelungesc sezonul pe litoral, dar cresc și vânzările la munte și stațiunile balneo
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 aug 2019

Tichetele de vacanță au determinat în ultimul an atât prelungirea sezonului estival, înregistrându-se creșteri a vânzărilor cu precădere în lunile mai, iunie și septembrie, aceeași tendință fiind observată și pentru stațiunile montane și cele balneoclimaterice.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Foarte mulți dintre beneficiarii tichetelor își rezervă vacanțele de vară cu șapte luni mai devreme, la capetele de sezon, în lunile mai, iunie și septembrie, afirmă Alin Burcea, CEO al touroperatorului Paralela 45, potrivit Agerpres. Alin Burcea, consideră însă că acordarea voucherelor de vacanță constituie o soluție pentru turismul românesc doar pe termen mediu și scurt, România trebuind să se axeze pe atragerea de turiști străini.

ULTIMA ORĂ Fiscalizarea bacșișului în restaurante și baruri CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Fiscalizarea bacșișului în restaurante și baruri

Directorul general al agenției "Paradis- Vacanțe de vis", una dintre cele cu vânzările cele mai mari pentru litoralul românesc, Aurelian Marin, a menționatcă hotelurile de la malul mării sunt principala țintă a beneficiarilor de vouchere.

Proprietarul agenției Bibi Touring, Adrian Voican, spune că 30% din vânzările pe care le are în România sunt prin tichetele de vacanță, apreciind că această inițiativă reprezintă un adevărat plan de reconstrucție a turismului românesc.

viewscnt
Afla mai multe despre
vouchere de vacanta
mare
munte