ULTIMA ORĂ Poșta Română pregătește o revoluție a codurilor poștale

ULTIMA ORĂ Poșta Română pregătește o revoluție a codurilor poștale
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 aug 2022

Poșta Română pregătește o adevărată revoluție a codurilor poștale. Cele clasice, pe criteriul geografic, vor fi înlocuite de coduri poștale unice digitalizate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Serviciul poștal modern trebuie să aibă câteva elemente. În primul rând, trebuie să fie rapid. În al doilea rând, trebuie să fie convenabil. Și, nu în ultimul rând, trebuie să fie customizat pe nevoile oamenilor.

Vă mai spun un lucru, noi lucrăm la un cod poștal pe persoană. Dacă până acum codurile poștale sunt împărțite geografic, pe localități, sau străzi, sau cartiere, credem că e momentul în care să facem un pas digital important și să ne asigurăm că fiecare persoană are propriul cod poștal și, indiferent unde se găsește persoana respectivă, poștașul să îl găsească și să îi ducă coletul, dacă optează pentru genul ăsta de livrare”, a transmis Valentin Ștefan, directorul general al Companiei Naționale Poșta Română, la postul public de radio.

FOTO Lanțul canadian de cafenele Tim Hortons, indicat recent că și-a spionat clienții, își pregătește intrarea în România CITEȘTE ȘI FOTO Lanțul canadian de cafenele Tim Hortons, indicat recent că și-a spionat clienții, își pregătește intrarea în România

El a mai spus că Poșta Română va crea o ”rețea de cutii poștale digitale care să permită oamenilor să beneficieze de ridicarea produselor fără să mai depindă de programul poștei sau de programul poștașilor”.

Deși le-a numit cutii poștale digitale, șeful Poștei a anunțat că firma de stat este în procedură de achiziționare a 3.000 de cutii poștale și 75 ghișee poștale.

Luna trecută, Poșta Română a lansat primele cutii poștale digitale - VEZI AICI FOTO

viewscnt
Afla mai multe despre
posta
coduri postale