25% din întreprinderile mici din Serbia - închise în 2020

25% din întreprinderile mici din Serbia - închise în 2020
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 ian 2021

Potrivit datelor din Registrul Entităților Comerciale, la începutul anului 2021, în Serbia erau înregistrate în total 400.646 de entități comerciale active - 121.690 companii și 278.956 întreprinderi mici, scrie publicația Serbian Monitor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În 2020, a existat o creștere a numărului total de firme înregistrate cu 9.879 față de începutul anului 2019, scrie News.ro.

Venituri în creștere pentru Facebook, susținute de creșterea cheltuielilor pentru publicitate de către companii CITEȘTE ȘI Venituri în creștere pentru Facebook, susținute de creșterea cheltuielilor pentru publicitate de către companii

În 2020, au fost înregistrate 9.176 de companii și 29.810 de întreprinderi mici, ceea ce reprezintă o creștere cu 19 companii față de anul ​​2019.

În 2020, erau cu aproximativ 25% mai puține întreprinderi mici decât în ​​2019, potrivit site-ului Uniunii Patronatelor din Serbia.

Majoritatea companiilor fondate în 2020 sunt angajate în comerțul cu ridicata nespecializat, dezvoltarea de software, construcția de clădiri rezidențiale și nerezidențiale, activități de consultanță privind afacerile, transport rutier de mărfuri, catering și activități de catering mobil, comerț online, activități de consultanță în domeniul tehnologiei informației, inginerie și consultanță tehnică, leasing și gestionare de bunuri imobiliare proprii sau închiriate.

Majoritatea întreprinderilor mici aparțin următoarelor categorii - restaurante și facilități de servicii alimentare mobile, servicii de consultanță, saloane de coafură și înfrumusețare, transport rutier de mărfuri, întreținere și reparații autovehicule, servicii de pregătire și service a băuturilor, alte lucrări de construcții specifice, programare computerizată, consultanță tehnică și instalații de acoperire a podelelor și a pereților.

viewscnt
Afla mai multe despre
intreprinderi mici
serbia