Biserica Ortodoxă Rusă a conceput o rugăciune specială pentru rușii aflați în căutarea unui loc de muncă

Biserica Ortodoxă Rusă a conceput o rugăciune specială pentru rușii aflați în căutarea unui loc de muncă
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 mai 2023

Biserica Ortodoxă Rusă a creat o rugăciune specială pentru rușii care își caută de lucru, iar rugăciunea a fost aprobată de însuși Sfântul Sinod, transmite EFE.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

''Doamne, Iisuse Hristoase, Creator al lumii și Creatorul nostru, al tuturor, ai grijă la dorințele tuturor celor aflați în nevoie, cunoscător al dorințelor noastre (...) și dă-ne sarcini folositoare!', se spune în rugăciune. "Acum Te rugăm cu smerenie: dă robului tău (numele) lucrări bune, în care toate cele folositoare se fac spre slava Ta (...) și primește roadele vrednice ale ostenelii sale...", continuă rugăciunea.

Danemarca a introdus Republica Moldova în noua sa strategie de securitate națională CITEȘTE ȘI Danemarca a introdus Republica Moldova în noua sa strategie de securitate națională

În Rusia, rata șomajului este în jur de 4%, deși realitatea este că mulți ruși câștigă salarii foarte mici la locurile de muncă din economia reală, ceea ce îi obligă să se integreze în economia informală, scrie Agerpres.

Președintele rus Vladimir Putin, care se declară credincios, a dăruit Bisericii săptămâna aceasta icoana Sfintei Treimi de Andrei Rublev, expusă în Galeria Tretiakov, decizie pe care nu toți rușii au văzut-o cu ochi buni, deoarece în ultimii 20 de ani Patriarhia Moscovei s-a bucurat de numeroase avantaje, iar patriarhul rus Kirill este cunoscut drept un susțintător al Kremlinului.

viewscnt
Afla mai multe despre
biserica ortodoxă rusă
rugăciune